Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό: «Βιντεοσκοπούσε τη συνεύρεση μας και το έδειχνε σε όλους»

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό: «Βιντεοσκοπούσε τη συνεύρεση μας και το έδειχνε σε όλους»

Δάκρυσαν όσοι άκουσαν την περιγραφή

Μια νέα σοβαρή καταγγελία έγινε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για γνωστό Έλληνα ηθοποιό.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή το Πρωινό, πρόκειται για ένα θέμα που δεν έχει συζητηθεί ξανά, με την καταγγέλουσα να περιγράφει όσα έζησε πριν από 20 χρόνια και τους γύρω της να δακρύζουν.

Ένα κομμάτι από την επίσημη καταγγελία που έκανε το θύμα στο πειθαρχικό του ΣΕΗ φέρεται να είναι το εξής: «Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας, παρά τη θέλησή μου, και το έδειχνε σε όλους. Από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε! Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία, αλλά δε με βοήθησε κανένας! Πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα πια που να στραφώ. Προκειμένου να το διαχειριστώ, χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ψυχολόγο και μου πήγε καιρό να συνέλθω από αυτό που είχα ζήσει».

Όπως δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην πρωινή εκπομπή: «Σε αυτή τη συνέλευση αποφασίστηκε η διαγραφή ενός μέλους μας, δε θα το έλεγα, αλλά ήδη γράφτηκε στο facebook από ηθοποιούς… Θα βγει επίσημη ανακοίνωση, δεν είναι από τους πολύ πασίγνωστους ηθοποιούς. Διεγράφη για λόγους σεξουαλικής παρενόχλησης. Υπήρχε καταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εδώ και πολύ καιρό, και αφού εξετάστηκε, πήγε στο Διοικητικό κι από εκεί στο Ανώτατο Όργανο που είναι η Γενική Συνέλευση. Είναι υπόθεση που είναι παραγεγγραμένη».

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...