Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο

Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο

«Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά»

Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και για το εμβόλιο που δεν προτίθεται να κάνει μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος στο Πρωινό.

«Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς», λέει ο τραγουδιστής.

«Ο κορονοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια.

Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά».

«Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω», λέει ο Στάθης Αγγελόπουλος.

2
σχόλια
  1. avatar Μαρίνα

    Ένας νέος επιστήμονας και δει λοιμοξιολογος εμφανίστηκε ο Αγγελόπουλος τις γνώσεις του τις απέκτησε στα μπουζούκια που εργάζεται τύφλα να έχουν οι γιατροί. Βρε δεν έχουν ντροπή μέσα τους

  2. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Κύριε Αγγελόπουλε, πράγματι ήσουν τυχερός και σου εύχομαι να είσαι πάντα τυχερός και όλο υγεία. Δεν ξέρω σε τι βοηθά η δήλωσή σου αυτή περί εμβολιασμού. Αν το έκανες για να πείσεις τον κόσμο να μην εμβολιαστεί τότε μάλλον απέτυχες. Ο κόσμος και δη ο λογικά σκεπτόμενος θα κάνει αυτό που πρέπει έστω και την τελευταία στιγμή. Γι' αυτό αν δεν μπορείς να βοηθήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, τουλάχιστον φρόντισε να περιορίσεις τέτοιου είδους τοποθετήσεις και μάλιστα δημόσια. Η πανδημία πρέπει να καταπολεμηθεί. Όπως στο παρελθόν αντιμετωπίστηκαν διάφορες ασθένειες με τα εμβόλια τα οποία συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, έτσι κι αυτή θα καταπολεμηθεί με τις όποιες δυσκολίες που προέρχονται κυρίως από τον ίδιο τον άνθρωπο, υπό οποιανδήποτε μορφή. Λαμόγια ψευτογιατροί, συνειδητά αρνητές και ψευτοδικηγόροι αποτελούν ένα σύνολο οργανωμένου εγκλήματος που διενεργείται εις βάρος της ανθρωπότητας παγκοσμίως. Να είστε σίγουροι ότι θα επιβιώσουμε και χωρίς αυτούς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...