Νέο Ηράκλειο: 22χρονη καταγγέλλει απαγωγή και απόπειρα βιασμού της

Νέο Ηράκλειο: 22χρονη καταγγέλλει απαγωγή και απόπειρα βιασμού της

Η κοπέλα συνήλθε εγκαταλελειμμένη σε στάση λεωφορείου κοντά στο σταθμό Λαρίσης

Νέο περιστατικό απόπειρας ληστείας και βιασμού με θύμα ένα 22χρονο κορίτσι είχαμε πριν μερικές ημέρες στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Συγκεκριμένα, μια 22χρονη καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ληστείας και αρπαγής από τρεις άγνωστους άντρες. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια, όλα συνέβησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 21ης Νοεμβρίου, όταν κινούνταν πεζή σε κεντρικό σημείο του αθηναϊκού προαστίου.

Όπως είπε, κάποια στιγμή την προσέγγισε ένα γκρι αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις κουκουλοφόροι. Ξαφνικά, οι δύο από αυτούς κατέβηκαν από το όχημα και με τη βία την ανάγκασαν να μπει στο αυτοκίνητο και την χτύπησαν στο κεφάλι της με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να χάσει τις αισθήσεις της.

Η κοπέλα συνήλθε εγκαταλελειμμένη σε στάση λεωφορείου κοντά στο σταθμό Λαρίσης και εντοπίστηκε από έναν διερχόμενο οδηγό.

Οι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία, αφαίρεσαν από την κατοχή της το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, την αστυνομική της ταυτότητα, το κινητό της τηλέφωνο.

Επίσης η κοπέλα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι κατά την παραμονή της εντός τους οχήματος κι ενώ ήταν ημιλιπόθυμη, αντιλήφθηκε να την θωπεύουν και να προσπαθούν να της κατεβάσουν το κολάν που φορούσε.