Μαίρη Χρονοπούλου: Ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική

Μαίρη Χρονοπούλου: Ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική

«Έσκυψα να δω πάνω από ένα κερί, άρπαξε φωτιά η μπλούζα και με έκαψε ολόκληρη, έκανα 11 εγχειρήσεις»

Στο τροχαίο ατύχημα που την άφησε σχεδόν παράλυτη, αλλά και στο φρικτό περιστατικό που η ίδια έπαθε σοβαρά εγκαύματα όταν άρπαξε φωτιά η μπλούζα της, αναφέρθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ».

«Μέχρι πέρυσι ήμουν σχεδόν παράλυτη, δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα περπατάω, κινούμαι, βγαίνω. Και προσωπικά αισθάνομαι τέλεια αυτό τον καιρό», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε το 1999, η Μαίρη Χρονοπούλου είπε: «Φρικτοί πόντοι, εγχειρήσεις… Εγώ ήμουν με μια τζιπάρα και η άλλη οδηγός με ένα μικρό αμαξάκι. Με τουμπάρισε και έσπασα στα δύο. Ήταν μια 20ετία φρίκης».

«Έσκυψα να δω πάνω από ένα κερί, άρπαξε φωτιά η μπλούζα και με έκαψε ολόκληρη. Έκανα 11 εγχειρήσεις. Τέτοιοι πόνοι, να θες να πεθάνεις και να μην πεθαίνεις», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου στη συνέχεια.

«Έφτιαχνα το ισχίο μου που είχε σπάσει από τη σύγκρουση κι έπαθα ανακοπή, ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική. Από πέρυσι ως φέτος άλλαξε η ζωή μου. Ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το “εισιτήριο”», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Χρονοπούλου.