Την… πάτησαν οι διαρρήκτες στο σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη – Τους κυνήγησε και έπιασε έναν 17χρονο

Την… πάτησαν οι διαρρήκτες στο σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη – Τους κυνήγησε και έπιασε έναν 17χρονο

«Και να φύγεις θα σε πιάσω», του φώναξε ο πρωταθλητής του kick boxing

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Εδώ ταιριάζει γάντι αυτή η φράση, καθώς δύο ανήλικοι διαρρήκτες  αποφάσισαν να ληστέψουν μια μονοκατοικία αλλά βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρωταθλητή του kick boxing, Μιχάλη Ζαμπίδη. Ο ίδιος επέστρεφε στο σπίτι του το απόγευμα της περασμένης Κυριακής όταν βρήκε τον έναν από τους δύο δράστες να πηδάει τη μάντρα του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha, ο Μιχάλης Ζαμπίδης φέρεται να είπε στον δράστη που προσπάθησε να φύγει «και να φύγεις θα τρέξω να σε πιάσω, έχε υπόψη σου και θα σε χτυπήσω κιόλας».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης είναι 17 ετών με 17 συλλήψεις για παρόμοιες υποθέσεις.

Πως τον έπιασε

Όταν έφτασε στο σπίτι του την περασμένη Κυριακή, ο πρωταθλητή του kick boxing είδε τον νεαρό να πηδάει τη μάντρα του σπιτιού του. «Τι κάνεις εδώ;» φέρεται να του είπε. «Τίποτα, κάτι γνωστοί μου μένουν στο σπίτι» φέρεται να απάντησε ο επίδοξος διαρρήκτης.

«Μένουν κάτι γνωστοί σου και πηδάς από τις μάντρες;» ρώτησε τότε ο Ζαμπίδης. Όταν ο νεαρός δράστης κατάλαβε πως το σπίτι άνηκε στον ίδιο, προσπάθησε να φύγει, χωρίς αποτέλεσμα, ωστόσο πρόλαβε να ειδοποιήσει συνεργό του να φύγει. Ο συνεργός του στη συνέχεια συνελήφθη.