Κερατσίνι: «Αντίκρυσα στην άκρη της συρόμενης πόρτας σφηνωμένο το σώμα ενός κοριτσιού 8 με 10 ετών»

Κερατσίνι: «Αντίκρυσα στην άκρη της συρόμενης πόρτας σφηνωμένο το σώμα ενός κοριτσιού 8 με 10 ετών»

Τι υποστηρίζει ο υπάλληλος για το δυστύχημα με την 8χρονη

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της 8χρονης στο Κερατσίνι.

Τα νέα στοιχεία που πρόβαλε το δελτίο ειδήσεων του STAR δείχνουν ότι η μικρή Όλγα εγκλωβίστηκε για πρώτη φορά στην γκαραζόπορτα στις 17 30. Έγινε αντιληπτή από τον φύλακα στις 17:50, ο οποίος άνοιξε με κοντρόλ την πόρτα, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να πέσει κάτω αναίσθητο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο υπάλληλος υποστήριξε ότι θόλωσε, κάλεσε τον προϊστάμενό του και του είπε ότι έγινε ατύχημα και πως η πόρτα είχε πλακώσει ένα παιδί.

«Μέχρι να έρθει (σ.σ ο προϊστάμενος) προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα, πατώντας το κουμπί αλλά αυτή είχε μπλοκάρει. Μετά ήρθε, μου είπε να μπω στην αποθήκη, να κλείσω την πόρτα και να παραμείνω μέσα. Έμεινα περίπου μισή ώρα. Μετά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε σήκω φύγε αμέσως, είναι εντολή, πήγαινε σπίτι σου».

Κερατσίνι: Εργαζόμενοι έφυγαν περνώντας δίπλα από το άψυχο κορμί του παιδιού

Το πιο συγκλονιστικό, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είναι ότι εργαζόμενοι έφυγαν από την κεντρική είσοδο βλέποντας το άψυχο κορμί της μικρής Όλγας πεσμένο στο έδαφος.

Τι ισχυρίζεται εργαζόμενος της εταιρίας 

«Αντίκρυσα στην άκρη της συρόμενης πόρτας σφηνωμένο το σώμα ενός κοριτσιού 8 με 10 ετών. Πήγα προς το μέρος της και διαπίστωσα ότι ήταν νεκρή. Εκείνη τη στιγμή ο προϊστάμενος μιλούσε στο κινητό του και κατευθύνθηκε προς το κεντρικό κτίριο. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα πατώντας το μπουτόν αλλά είχε μπλοκάρει και κατάφερα να την ξεκολλήσω από τον πίνακα καφάο».

Ο εργαζόμενος της εταιρίας υποστήριξε πως ο  προϊστάμενος του είπε να καλέσει το 166 για να έρθει ασθενοφόρο κι έτσι έκανε. Στη συνέχεια έλαβε εντολή να κλείσει το εργοστάσιο και να φύγει. Δε θυμάται ωστόσο από ποιον έλαβε την εντολή, από τον προϊστάμενό του ή από τον ιδιοκτήτη.