Νεκρή βρέθηκε 23χρονη που είχε εξαφανισθεί από την Κυψέλη

Νεκρή βρέθηκε 23χρονη που είχε εξαφανισθεί από την Κυψέλη

Η σορός της βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης 23χρονης από την Κυψέλη, καθώς βρέθηκε νεκρή στο κέντρο της Αθήνας.

Η ταυτοποίηση της σορού έγινε την Τρίτη 23 Νοεμβρίου. Για την εξαφάνισή της είχε εκδώσει Missing Alert το Χαμόγελο του Παιδιού στις 3 Νοεμβρίου, ενώ για την τραγική εξέλιξη ενημερώθηκε σήμερα από την Αγγελική Νικολούλη, η εκπομπή της οποίας «Φως στο Τούνελ» είχε επίσης ασχοληθεί με την υπόθεση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει: «Τραγική είναι η κατάληξη στην αναζήτηση της 23 ετών Φωτεινής Μπακογιώργου. Η Φωτεινή Μπακογιώργου εξαφανίστηκε στις 08/10/2021, από την περιοχή της Κυψέλης. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της στις 03/11/2021, καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Σήμερα 24/11/2021, το Χαμόγελο του Παιδιού, με μεγάλη θλίψη ενημερώθηκε από την Αγγελική Νικολούλη (μέσω της εκπομπής Φως στο Τούνελ), ότι στις 08/10/2021 είχε εντοπιστεί η σορός της Φωτεινής Μπακογιώργου, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, από τις Αστυνομικές Αρχές και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στην ίδια, με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, στις 23/11/2021 από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μπακογιώργου Φωτεινής, που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. Το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

Παρακαλούμε περιμένετε ...