Ναταλία Δραγούμη: Με παρενόχλησε φίλος της οικογένειας μας στα 12 μου

Ναταλία Δραγούμη: Με παρενόχλησε φίλος της οικογένειας μας στα 12 μου

«Δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές»

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στην ηλικία των 12 ετών μίλησε η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν και με πήγαινε βόλτες», εκμυστηρεύτηκε η κ. Δραγούμη.

«Η τηλεόραση πρέπει να βοηθήσει με το body – shaming, οι εκπομπές στις οποίες σχολιάζονται τα ρούχα του καθενός, πρέπει να καταργηθούν. Δεν μπορείς ως τηλεόραση να κρίνεις τα ρούχα των άλλων και μετά να κατακρίνεις ένα νέο παιδί που έκανε το ίδιο μέσω των social media», τόνισε.

Και συνέχισε «συμφωνώ απολυτά με το Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά ένας σχολιασμός μπορεί να γίνει με χιούμορ, χωρίς να προσβάλεις, αν και εκεί είναι δύσκολη η ισορροπία».

«Ό,τι γουστάρεις θα φορέσεις κι ας μην σου πηγαίνει, κι ας είναι ντεμοντέ, κι ας το έχεις βάλει εκατό φορές! γιατί να έχουμε αυτό το άγχος; Ας δώσει η τηλεόραση το καλό παράδειγμα, για να μη γίνεται κατόπιν στη ζωή από άμυαλα παιδιά», κατέληξε για την επιρροή της τηλεόρασης.