Στον Ευαγγελισμό με κορονοϊό ο «ψευτογιατρός»

Στον Ευαγγελισμό με κορονοϊό ο «ψευτογιατρός»

Ζήτημα διακοπής της δίκης έθεσαν οι δικηγόροι του

Από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού στον «Ευαγγελισμό» με κορονοϊό μεταφέρθηκε το περασμένο Σάββατο ο «ψευτογιατρός».

Οι νομικοί παραστάτες των θυμάτων του κατηγορούμενου έκαναν λόγο για παρελκυστικό αίτημα καυτηριάζοντας το γεγονός ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης δεν φρόντισαν να προσκομίσουν στο δικαστήριο πιστοποιητικό που να βεβαιώνει πως ο εντολέας τους έχει covid-19 και, όπως λένε, μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο του Κορυδαλλού το περασμένο Σάββατο στον Ευαγγελισμό και βρίσκεται σε οξυγόνο.

«Είναι πρακτικά αδύνατο να πάρουμε εξουσιοδότηση και ο ίδιος εξ όσων γνωρίζουμε επιθυμεί να παρίσταται. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση αν και εμβολιασμένος» είπαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του 48χρονου «Dr Kontos» ζητώντας από τους δικαστές να επικοινωνήσουν με τον Ευαγγελισμό για να πληροφορηθούν την κατάσταση της υγείας του.

«Το αίτημα μας είναι να ξεπεράσει το ζήτημα της υγείας που αντιμετωπίζει και να συνεχιστεί μετά η δίκη» ανέφεραν οι συνήγοροι του «ψευτογιατρού» με τους δικηγόρους των συγκατηγορουμένων του να προτείνουν να σταλεί στο νοσοκομείο ιατροδικαστής.