ΗΣΑΠ: Τα τελευταία λόγια του 41χρονου εργοδηγού πριν πηδήξει από τον συρμό

ΗΣΑΠ: Τα τελευταία λόγια του 41χρονου εργοδηγού πριν πηδήξει από τον συρμό

Ξεσπά η αδερφή του

Μάχη για να σώσει τους συναδέλφους του έδωσε μέχρι την τελευταία στιγμή ο άτυχος εργοδηγός στον ΗΣΑΠ που πήδηξε στο κενό για να σωθεί από τον ακυβέρνητο συρμό της ΣΤΑΣΥ και έχασε την ζωή του.

Τα τελευταία του λόγια πριν πηδήξει από τον συρμό ήταν: «Δεν έχουμε φρένα», όπως αποκάλυψε το Star.

«Στις 22 προς 23 Αυγούστου η λειαντική μηχανή που δημιούργησε χθες το θανατηφόρο ατύχημα είχε εκτροχιασμό στον σταθμό Βικτώρια και αποσύρθηκε με γερανό. Οι εργαζόμενοι μας καταγγέλλουν ότι είχε παρόμοιο πρόβλημα με τα φρένα», ανέφερε στο Star ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ Σπύρος Ρεβύθης.

«Ξεσπά»η αδερφή του άτυχου εργαζόμενου στον ΗΣΑΠ

Η αδερφή του εργοδηγού ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον θάνατο του αδερφού της και ζητά δικαιοσύνη.

«Ο αδερφός μου έδινε καθημερινά την ψυχή του για τη Γραμμή 1 και τελικά έδωσε και τη ζωή του, από εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων. Θέλω να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν», ανέφερε.

Σήμερα θα γίνει η νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 41χρονου, ενώ οι πραγματογνώμονες θα διερευνήσουν γιατί δε λειτούργησαν τα φρένα.