Νάταλι Θάνου: Έχω πάρει 10.000 ευρώ για εξώφυλλο

Νάταλι Θάνου: Έχω πάρει 10.000 ευρώ για εξώφυλλο

«Δεν έχουμε χωρίσει με το σύζυγό μου»

Για τα χρήματα στις καλές εποχές του modelling μίλησε η Νάταλι Θάνου στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

«Πέρασα μια δεκαετία με πολύ καλά χρήματα στο modelling. Είχα πάρει 10.000 ευρώ για ένα εξώφυλλο», αποκάλυψε η Νάταλι Θάνου, ενώ σχετικά με το πώς διατηρεί τη sexy σιλουέτα της, είπε ότι «Δεν κάνω δίαιτες. Μια φορά το χρόνο κάνω το εξής: Για 7 ημέρες πίνω λεμονάδα με σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι για detox».

«Σταμάτησα το τραγούδι γιατί γέννησα το γιο μου. Δε γινόταν να τραγουδάω βράδυ και το πρωί να έχω μωρό. Δε μου λείπει κάτι από το τραγούδι και τις εμφανίσεις, μόνο η δουλειά στο στούντιο. Ο γιος είναι 8 χρονών. Είναι ο απόλυτος έρωτας, ο λόγος ύπαρξής μου», εξήγησε για την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι, ενώ ξεκαθάρισε ότι «Είμαστε μαζί με το σύζυγό μου, δεν έχουμε χωρίσει. Προέκυψε όπως όλες οι φήμες».

Αναφερόμενη σε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό της, η Νάταλι Θάνου είπε ότι «Είναι ένας θαυμαστής μου που τώρα τον συμπαθώ. Από το 2007 κάνει ακραία πράγματα, αλλά απέκτησα και μία σχέση αφού είναι ταγμένος. Ακολουθεί τη μαμά μου, την αδελφή μου, μας μιλάει παντού. Κάποια στιγμή φοβόμουν, αλλά είναι cool».

«Τώρα είμαι blogger και έχω συνεργασία με τη διεθνή blogger Καμίλα Κοέλιο. Το blog μου είναι για νέες μαμάδες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται», κατέληξε η Νάταλι Θάνου γελώντας.