Έκρυψαν πάνω από 4 κιλά χασίς σε φορτηγό, αλλά πιάστηκαν στη… φάκα της αστυνομίας

Έκρυψαν πάνω από 4 κιλά χασίς σε φορτηγό, αλλά πιάστηκαν στη… φάκα της αστυνομίας

Έγιναν δύο συλλήψεις στη Λευκάδα και μια στα Ιωάννινα

Για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί σε Λευκάδα και Ιωάννινα. Οι πρώτες δύο συλλήψεις έγιναν στη Λευκάδα, όταν σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, σε ΙΧ φορτηγό, στο οποίο επέβαιναν, ιδιοκτησίας ενός ακόμη ημεδαπού, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4.134 γραμμαρίων, πέντε κινητά τηλέφωνα και τρεις κάρτες SIM.

Ακολούθως, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, μετέβησαν στην πόλη των Ιωαννίνων και με τη συνδρομή του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διενήργησαν έρευνες στις οικίες των προαναφερόμενων ημεδαπών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά συσκευασίες με 18,60 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο κάρτες SIM.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό των ναρκωτικών ουσιών, συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος Bronko, του τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.