Χαλάνδρι: Απολογείται σήμερα η 49χρονη εικαστικός για την απόπειρα σε βάρος του γιατρού

Χαλάνδρι: Απολογείται σήμερα η 49χρονη εικαστικός για την απόπειρα σε βάρος του γιατρού

Εμφανίστηκε και πάλι χωρίς δικηγόρο χθες

Στην ανακρίτρια θα οδηγηθεί σήμερα η 49χρονη εικαστικός η οποία την περασμένη Πέμπτη πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.

Η 49χρονη χθες ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία, η δεύτερη κατά σειρά, για να απολογηθεί καθώς εμφανίστηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού και πάλι χωρίς συνήγορο υπεράσπισης. Η εικαστικός καλείται να δώσει εξηγήσεις κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Η κατηγορούμενη μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έχει δώσει τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν έξω από το σπίτι του οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι ισχυριζόμενη πως το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε του ανήκε. Πρόκειται για έναν ισχυρισμό που διαψεύδει η κόρη της η οποία έχει καταθέσει πως η μητέρα της έβγαλε το όπλο από την τσάντα της και πυροβόλησε τον πατέρα της.

Η γυναίκα, χθες, στην Ευελπίδων την ώρα που την οδηγούσαν στο γραφείο της ανακρίτριας φώναξε, μεταξύ άλλων, πως ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος και πως πιθανολογείται ότι το παιδί της είναι του πρώην συζύγου της και όχι του βιαστή της, όπως χαρακτηρίζει, τον 68χρονο.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογία της 49χρονης θα αποφασίσουν τη περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.