Μάθε τώρα τις τελευταίες τάσεις στα παπούτσια για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021

Μάθε τώρα τις τελευταίες τάσεις στα παπούτσια για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021

Αμέτρητες επιλογές για όλα τα γούστα μόνο στο Topshoes.gr

Το καλοκαίρι έφυγε για τα καλά και τη θέση του πήρε το Φθινόπωρο. Η εποχή των σανδαλιών και των πέδιλων δίνει τη θέση της σε πιο ζεστές εμφάνισες με μπότες και μποτάκια. Προσωπικά, λατρεύω τη συγκεκριμένη περίοδο, μιας και οι επιλογές και οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι περισσότεροι. Και φυσικά τίποτα δεν αναδεικνύει ένα look καλύτερα από ένα εντυπωσιακό και outfit appropriate ζευγάρι παπουτσιών.

Όπως καταλαβαίνεις τον τελευταίο καιρό έχω ψάξει παντού για να βρω τα απαραίτητα παπούτσια που όλες μας πρέπει να έχουμε στην παπουτσοθήκη μας αυτή τη σεζόν! Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί ποια είναι αυτά τα παπούτσια και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τα συνδυάσουμε για άκρως εντυπωσιακές φθινοπωρινές/χειμερινές εμφανίσεις. 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά λοιπόν. Μποτάκια, μποτάκια και πάλι μποτάκια! Ε ναι, και φέτος ετοιμάσου να φορέσεις τα αγαπημένα σου μποτάκια που τόσο αγαπάς μιας και έρχονται σε τόσα διαφορετικά σχέδια που μπορείς να τα συνδυάσεις με το οτιδήποτε. Ειδικά για τη φετινή σεζόν πολύ της μόδας είναι τα μποτάκια με φαρδύ λάστιχο και φερμουάρ με χαμηλή σόλα για μέγιστη άνεση στο βάδισμα. 

Μια ιδιαίτερη κατηγορία αποτελούν τα αρβυλάκια. Δίνουν ένα πιο military και αυστηρό look χωρίς να αφαιρούν από τη θηλυκότητα του παπουτσιού. Συνδύασε τα με το αγαπημένο σου τζίν ή ακόμη και με μία φούστα, Είναι ιδανικά για τη βόλτα σου τις χειμωνιάτικες μέρες με μοντέρνα και λιτή γραμμή που θα σε ενθουσιάσει.

Τις προηγούμενες σεζόν είδαμε μία ιδιαίτερη αγάπη στις ψηλές κάλτσες, ακόμη και τους θερινούς μήνες. Αυτή τη σεζόν τα πράγματα γίνονται πιο μικτά με τα παπούτσια που έχουν ενσωματωμένη κάλτσα να γίνονται η νούμερο ένα επιλογή. 

Διάλεξε μποτάκια τύπου κάλτσα από ελαστικό υλικό για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση. Η απόλυτα μοντέρνα εμφάνιση και στυλ που θα γίνουν ο αχώριστος σύντροφός σου για το φετινό χειμώνα.

Όσο περνάνε τα χρόνια η μόδα όσο εντυπωσιακή και αν γίνεται φαίνεται να κινείται προς έναν κοινό παρανομαστή: την πρακτικότητα! Γι' αυτό αν και στις αρχές τα sneakers ήταν μία κατηγορία που συναντούσες μόνο στα γυμναστήρια, πλέον έχουν αναδειχθεί στο απόλυτο τρεντ. Συνδύασε τα με ένα μονόχρωμο κολάν και ένα ζεστό δερμάτινο τζάκετ για πιο αθλητικό look ή πήγαινε στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση και φόρεσε τα με πιο chic ρούχα όπως μία βραδινή παντελόνα ή ένα φόρεμα. Ωστόσο, ένα τζιν θα είναι πάντα η πιο safe επιλογή για να φορέσεις μαζί με τα sneakers σου. 

Όσο αναφορά το ίδιο το παπούτσι μπορείς να παίξεις με τα χρώματα επιλέγοντας wedge sneakers δετά για σταθερό κράτημα σε λευκό και μπλε σκούρο χρώμα με σομόν λεπτομέρειες είτε να επιλέξεις ένα πιο basic μονόχρωμο σχέδιο για να το συνδυάσεις πιο εύκολα.

Μία ακόμη επιλογή που συνδυάζει άνεση και ένα πιο κομψό στιλ είναι τα αγαπημένα μας μοκασίνια σε κλασική γραμμή. Επέλεξε μαύρο χρώμα κροκό με χρυσή διακοσμητική αλυσίδα που θα κάνει και το πιο απλό ντυσιμό σου μοναδικό. Είναι το ιδανικό υπόδημα για τις γυναίκες που ψάχνουν μια πινελιά για να τονίσουν την αυτοπεποίθησή τους. Από τότε που εμφανίστηκε το μοκασίνι έχει γίνει ένα αληθινό fashion must-have. 

Αν σου άρεσαν όσα είδες. μπορείς και εσύ με ένα κλικ να αποκτήσεις όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα στο topshoes.gr.

Δείτε περισσότερα: 

topshoes.gr

Facebook: Topshoes.gr

Instagram: topshoesgr