Άγιο είχε 62χρονος που έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ σε κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Άγιο είχε 62χρονος που έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ σε κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Έπεσε από ύψος τριών μέτρων, αλλά ευτυχώς σώθηκε από θαύμα

Σε φρεάτιο ασανσέρ έπεσε ένας 62χρονος και είχε... άγιο, όταν πήγε να μπει στον ανελκυστήρα που βρίσκεται στην είσοδο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Ευτυχώς δεν κινδύνεψε η ζωή του. Ωστόσο, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβιστεί και στην συνέχεια να μεταφερθεί στο γενικό νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος άντρας χρησιμοποίησε ένα από τα ασανσέρ που βρίσκονται εντός του διοικητηρίου, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Όταν άνοιξε την πόρτα, πίσω από αυτή δεν βρισκόταν ο θάλαμος αλλά το κενό, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος περίπου τριών μέτρων και να βρεθεί στο υπόγειο.

Επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική υπηρεσία. Πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 62χρονο και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο για ποιο λόγο πίσω από την πόρτα του ασανσέρ δεν υπήρχε ο θάλαμος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, είπε ότι πληροφορήθηκε το συμβάν ενώ βρισκόταν στην Κομοτηνή, σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χρήστο Μέτιο. Όπως είπε, επιστρέφοντας στη Δράμα θα ερευνήσει εάν υπήρξε θέμα με την ασφάλεια του ανελκυστήρα και θα επικοινωνήσει προσωπικά με τον 62χρονο.