Χάρης Ρώμας: Σε μένα έγινε πρόταση να κοιμηθούμε μαζί για να πάρω τον ρόλο

Χάρης Ρώμας: Σε μένα έγινε πρόταση να κοιμηθούμε μαζί για να πάρω τον ρόλο

«Βεβαίως και έχω δεχθεί εκμετάλλευση για να πάρω έναν ρόλο»

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στα νεανικά του χρόνια, στην πρώην σχέση του, στο #metoo αλλά και στην πολιτική.

«Βεβαίως και έχω δεχθεί εκμετάλλευση για να πάρω έναν ρόλο»

«Βεβαίως και έχω δεχθεί εκμετάλλευση για να πάρω έναν ρόλο και το αντιμετώπισα. Και μία και δύο και τρεις φορές. Μην κοιτάς τώρα που είναι το metoo, o καθένας προσπαθούσε και τότε να βρούμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε. Μου έκαναν ανήθικη πρόταση για να πάρω έναν ρόλο στην οντισιόν. Δεν το είχα καταλάβει, το έκανε κατ’ ιδίαν, Ήμουν μικρός και όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό έγκλημα»

«Σε μένα έγινε πρόταση να κοιμηθούμε μαζί για να πάρω τον ρόλο και δεν τον πήρα. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεν είναι εν ζωή τώρα και είναι πάρα πολύ καλός. Αυτός το έκανε με ευγένεια, άλλος το έκανε προσπαθώντας να μου πιάσει και το γόνατο. Ήμουν όμως και δυο μέτρα άντρας, ένα κοριτσάκι; Την άλλη την πέταξε από το αυτοκίνητο».

«Η πρώην γυναίκα μου είχε μείνει έγκυος αλλά χάσαμε το παιδί»

«Έπρεπε να κάνω μια επανάσταση και αυτή ήταν ο γάμος. Ερωτεύθηκα και παντρέτηκα σε ηλικία 24 ετών. Άμα τύχαινε, μπορεί και να γινόταν η η οικογένεια. Το σύμπαν πάντως δεν ήθελε γιατί οι δρόμοι μου ήταν άλλοι οπότε καλύτερα που έπρεπε να τελειώσει όταν το συνειδητοποίησα. Είχε μείνει έγκυος ο σύζυγος μου αλλά έχασε το παιδί. Δεν το έριξε, το έχασε. Θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού μεγάλου, σχεδόν 35 χρονών γιο θα είχα» συμπλήρωσε ο γνωστός καλλιτέχνης στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Παρακαλούμε περιμένετε ...