Στα δικαστήρια για ενδοοικογενειακή βία κατέληξε ζευγάρι ηλικιωμένων

Στα δικαστήρια για ενδοοικογενειακή βία κατέληξε ζευγάρι ηλικιωμένων

Ο 90χρονος έπιασε την 80χρονη σύζυγο από τα μαλλιά κι εκείνη του πέταξε πέτρα

Στα δικαστήρια για ενδοοικογενειακή βία κατέληξε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στον Αλμυρό Βόλου, μετά από καυγά που είχαν ο 90χρονος και η 80χρονη σύζυγός του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-thessalia.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν την ώρα του πρωινού η 80χρονη πήρε λίγο από το ψωμί του συζύγου της και ο 90χρονος φέρεται να την έπιασε από τα μαλλιά και να την πέταξε στο πάτωμα. Η 80χρονη όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Βγήκε από το δωμάτιο, πήρε μία πέτρα και την εκσφενδόνισε στο πρόσωπο του 90χρονου συζύγου της, ενώ με ένα ξύλο φέρεται να τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Οι δύο ηλικιωμένοι αλληλομηνύθηκαν, ενώ συνελήφθησαν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού. Ο 90χρονος ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας και παραπέμπεται σε ρητή δικάσιμο με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης κατά συζύγου, ενώ η 80χρονη παραπέμπεται στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με την ίδια κατηγορία.

Χθες η κατηγορούμενη 80χρονη κάθισε στο εδώλιο, ζήτησε ωστόσο και έλαβε αναβολή και θα δικαστεί αύριο Τετάρτη. Το επεισόδιο έγινε γύρω στις 8:00 το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού στην περιοχή του Αλμυρού.