Κώστας Χαρδαβέλλας: Μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε η Φώφη Γεννηματά

Κώστας Χαρδαβέλλας: Μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε η Φώφη Γεννηματά

«Για 14 χρόνια έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη και πάντοτε τα κατάφερνε»

Στην μάχη που έδωσε ο ίδιος με τον καρκίνο καθώς και την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, αναφέρθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας δήλωσε πως «η δύναμη της ψυχής μου με έσωσε από τον καρκίνο. Είπα πως θα πάμε να πλακωθούμε στο ξύλο μεταξύ μας αλλά εγώ θα τον κερδίσω. Η Φώφη Γεννηματά ταλαιπωρήθηκε πολύ με αυτή την ιστορία. Για 14 χρόνια έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη και πάντοτε τα κατάφερνε. Αυτή την φορά όμως δεν τα κατάφερε. Σκέψου ότι μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε. Μέσα σε 10 λεπτά».

«Θέλω να ησυχάσω μετά από 45 χρόνια με την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης. Για αυτό πήγα σε ένα περιφερειακό κανάλι. Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου από την αγωνία για τη δουλειά μας και τα νούμερα, μου δημιούργησε καρκίνο στους λεμφαδένες. Τα νούμερα τηλεθέασης καθόριζαν τη ζωή μου. Αν ήταν καλά ήμουν ευτυχισμένος και αν δεν ήταν ήμουν δυστυχισμένος».

«Έχω εκτεθεί για να κάνω νούμερα. Πάρα πολλές φορές έχω κάνει πράγματα που δεν έπρεπε να τα κάνω στην τηλεόραση και έχω κάνει την αυτοκριτική μου» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.