Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου που πέθανε από κορονοϊό στην Καβάλα: Μας τρώνε οι τύψεις που δεν έκανε το εμβόλιο

Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου που πέθανε από κορονοϊό στην Καβάλα: Μας τρώνε οι τύψεις που δεν έκανε το εμβόλιο

Το παλικάρι ήταν τυφλό και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και πέρα από τους μεγαλύτερους σε ηλικία και πιο νέοι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με τις δυσάρεστες συνέπειες, που μπορεί να φτάσουν και στον θάνατο. Πρόσφατο θύμα είναι ο 27χρονος Γιώργος από την Δράμα που κατέληξε χτες βράδυ στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Ο πατέρας του μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS και συγκλονίζει: «Ήταν δύο μέτρα παλικάρι, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις. Αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω και τώρα με τρώει αυτό που δεν πήγα το παιδί να το κάνω εμβόλιο εγώ γιατί καθόμασταν και ακούγαμε μήπως έχει παρενέργειες. Τώρα μας τρώνε οι τύψεις που δεν το κάναμε, μπορεί να είχε βοηθήσει το εμβόλιο».

Ο 27χρονος Γιώργος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας. Μόλις διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, οι γονείς του άμεσα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

«Τον είχαμε εδώ στο σπίτι με τον covid 2-3 μέρες, πηγαίναμε με γάντια, με στολές, με τέτοια μέσα, γιατί έπρεπε κάποιος να το εξυπηρετήσει, γιατί είναι τυφλό. Το πήγαμε εδώ στην Δράμα στο νοσοκομείο, ώρα ανάγκης, ιδίως με το οξυγόνο. Αναγκαστήκαμε να τον πάρουνε να τον πάνε στην Καβάλα, στο διπλανό νοσοκομείο».

Παρά το γεγονός πως και οι δύο γονείς είναι εμβολιασμένοι, ο φόβος για τις παρενέργειες τους απέτρεψε από το να εμβολιάσουν το παιδί τους.

«Εγώ και η σύζυγός μου είχαμε κάνει το εμβόλιο και τώρα με τρώνε οι τύψεις που δεν το έκανα στο παιδί, έπρεπε να το πάρω εγώ από το χέρι και να πάω να το κάνω. Αλλά φοβόταν η σύζυγος τις παρενέργειες, γιατί χτύπησε άσχημα το παιδί».