Υπόθεση 8χρονης στη Ρόδο: Έχασε την επιμέλεια και των άλλων τριών παιδιών η μητέρα

Υπόθεση 8χρονης στη Ρόδο: Έχασε την επιμέλεια και των άλλων τριών παιδιών η μητέρα

Στο μικροσκόπιο ο παππούς για σεξουαλικά εγκλήματα

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης στη Ρόδο, για την οποία κατηγορείται η θεία του, η οποία στόχευε να πάρει χρήματα από τη μητέρα του παιδιού.

Ο 78χρονος παππούς του παιδιού καλείται την 5η Νοεμβρίου 2021 να παράσχει εξηγήσεις στο πλαίσιο της νέας προκαταρκτικής με διερευνώμενες πράξεις:

-Βιασμό κατ’ εξακολούθηση

-Γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση.

-Πράξεις κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

-Κατάχρηση ανίκανου να αντισταθεί σε γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση.

Ο παππούς έχει δώσει ήδη ανωμοτί κατάθεση για τα ίδια αδικήματα την 14η Οκτωβρίου 2021 ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά από την πρώτη κατάθεση της κόρης του, που άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο, να ήταν δράστης σεξουαλικού εγκλήματος με θύμα την κόρη της.

Ο 78χρονος είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται, τονίζοντας ότι εκείνος και η σύζυγός του έχουν αναλάβει ουσιαστικά την ανατροφή των παιδιών, σύμφωνα με την dimokratiki.

Η μητέρα του κοριτσιού που κακοποιήθηκε στη Ρόδο σε ηλικία μόλις οκτώ ετών, έχασε προσωρινά την επιμέλεια και των άλλων τριών παιδιών της, ενώ οι αρχές δεν επιτρέπουν ούτε στους παππούδες να βλέπουν τα παιδιά, όπως αναφέρει το Star.