Κάθειρξη 12 ετών σε 36χρονο για τον βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

Κάθειρξη 12 ετών σε 36χρονο για τον βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η 15χρονη του «ρίχτηκε» και ότι τον κατήγγειλε επειδή την απέρριψε

Στη φυλακή οδηγείται ο 36χρονος από τη Ρόδο, που κατηγορείται για βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του, καθώς καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της κατάχρησης σε ασέλγεια τον 36χρονο, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 6 ετών για την κάθε πράξη, κατά συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Σύμφωνα με την rodiaki.gr, κατά την απολογία του ο 36χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε, ότι η ανήλικη ήταν αυτή που του «ρίχτηκε» και ότι όταν εκείνος την απέρριψε, ενοχλήθηκε και έτσι έγινε η καταγγελία σε βάρος του.

Επίσης είπε στο δικαστήριο, ότι τα μηνύματα τα έστελνε στην ανήλικη, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να κατευνάσει την αντιδραστικότητα, επιθετικότητα, αλλά και έντονη σεξουαλικότητα που είχε η 15χρονη, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να «λύσει» το ζήτημα μόνος του. Ο ίδιος πρόσθεσε, ότι ήταν λάθος του, που δεν είχε μιλήσει στη μητέρα της ανήλικης για τα ζητήματα αυτά.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, όλα ξεκίνησαν το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021, όταν στα χέρια της μητέρας βρέθηκε το κινητό της κόρης της, οπότε και διαπίστωσε, ότι ο 36χρονος φίλος της συνομιλούσε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης με την ανήλικη. Η 43χρονη μητέρα προσποιούμενη ότι είναι η 15χρονη κοπέλα, συνέχισε να συνομιλεί μαζί του με το κινητό της κόρης της, όπου από τη συνομιλία της κινήθηκαν υποψίες, ότι κάτι ερωτικό έτρεχε μεταξύ τους.

Όταν ήρθε η κόρη της, τής εκμυστηρεύθηκε ότι ο 36χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας (6 Φεβρουαρίου 2021), ενώ παρόμοια περιστατικά φέρονται να είχαν συμβεί και άλλες φορές τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι πράξεις του κατηγορουμένου σε βάρος της ανήλικης φέρονται να τελέστηκαν το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και τις 6 Φεβρουαρίου 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, την καταγγελία επιβεβαίωσε με την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία και η ανήλικη κοπέλα, η οποία και αναφέρθηκε αναλυτικά στα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε με τον 36χρονο, αλλά και στις ασελγείς πράξεις που φέρεται να της έκανε ο ίδιος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...