Σάλος από βίντεο με προπονητή να χαστουκίζει 13χρονη αθλήτρια τζούντο

Σάλος από βίντεο με προπονητή να χαστουκίζει 13χρονη αθλήτρια τζούντο

Τι υποστηρίζει ο ίδιος και τι λέει η μητέρα του κοριτσιού

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε βίντεο, που δείχνει προπονητή τζούντο να χαστουκίζει 13χρονη αθλήτρια ύστερα από μία προσπάθειά της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, η οποία διεξήχθη στο Ρέθυμνο και προβαλλόταν σε live streaming, για να παρακολουθούν οι γονείς, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο προπονητής της νεαρής αθλήτριας αναφέρθηκε στο συμβάν λέγοντας ότι «έριξε δύο φαπούλες», αλλά «δεν είχε κακό σκοπό και την έχει σαν κόρη του». Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα της αθλήτριας, η οποία δικαιολόγησε τον προπονητή, είπε και εκείνη ότι είναι σαν πατέρας της μικρής και το χαστούκι «ήταν η κακιά στιγμή». «Όλοι δίνουμε ένα χαστούκι στο παιδί μας» κατέληξε η μητέρα της 13χρονης.

Προπονητής τζούντο: Έριξα δυο μπατσούλες πάνω στην ένταση

«Η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι σαν την κόρη μου. Είναι από μονογονεϊκή οικογένεια και προσπαθώ να την βάλω σε κάποιο δρόμο. Έχω κάνει τα πάντα, για να την τραβήξω από παλιοπαρέες. Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες, ας το πω έτσι… Μπορεί να έδειξαν παραπάνω μπρουτάλ, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Υπάρχει ένα ιστορικό από πίσω. Είναι από μονογονεϊκή οικογένεια κι εγώ προσπαθώ να είμαι σαν πατέρας τους και με την αδερφή τους. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Η γονέας η ίδια μου λέει, ότι άμα χρειαστεί να ρίξεις έστω και μια μπατσούλα, μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει θέμα.

Έχω μιλήσει και με τον θείο τους. Τις έχω σαν κόρες μου. Δεν είναι απλά σχέση προπονητή – αθλητή, τις έχω σαν κόρες μου. Προσπαθώ να τις τραβήξω από λάθους δρόμους, γύρω-γύρω. Δεν αποδώσαν όπως θα έπρεπε να αποδώσουν κι εγώ εκείνη τη στιγμή ξέφυγα. Έγινε πάνω στην ένταση, αλλά σας ξαναλέω ότι υπάρχει μια ιστορία από πίσω. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό άλλη φορά. Να μη γίνουμε ανθρωποφάγοι. Ήταν της κακιάς στιγμής.

Τι να σας πω άλλο. Έχω πάρει και το “πράσινο” φως όταν χρειαστεί. Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να την ξυπνήσω γιατί δεν μου απόδωσε στο συγκεκριμένο ματς όπως θα έπρεπε. Στον τρίτο γύρο μου έκανε μια “κοιλιά” κι έγινε. Αυτά γίνονται στον αθλητισμό. Δεν υπήρχε σκοπός να τραυματίσουμε το παιδάκι ή να κάνουμε κάποια ζημιά. Όλα αυτά δεν είναι κάτι. Είναι μια άτυχη στιγμή. Το κορίτσι δεν το εξέλαβε στραβά. Έχω αναλάβει επιπλέον τον ρόλο του πατέρα. Αν το θέμα δοθεί σε άλλη διάσταση από αυτή που πραγματικά είναι, εγώ καταστρέφομαι!».

Μητέρα 13χρονης αθλήτριας: «Όλοι δίνουμε ένα χαστούκι στο παιδί μας»

«Είμαι χωρισμένη γυναίκα. Τα έχει σαν παιδιά του. Ήταν η κακιά στιγμή. Ο προπονητής είναι σαν δεύτερος πατέρα τους» είπε η μητέρα της 13χρονης μιλώντας στην εκπομπή. «Τα αγαπάει τα παιδιά ο άνθρωπος, μπορεί πάνω στο στρες να έγινε. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά έγινε πρώτη και τελευταία φορά και πιστεύω δεν θα ξαναγίνει» υποστήριξε και κατέληξε εκφράζοντας την άποψη ότι «Όλοι δίνουμε ένα χαστούκι στο παιδί μας».