Ιεράπετρα: Απέραντη θλίψη στην κηδεία της 48χρονης – Η μητέρα της δεν γνωρίζει ότι την σκότωσε ο πρώην σύζυγος

Ιεράπετρα: Απέραντη θλίψη στην κηδεία της 48χρονης – Η μητέρα της δεν γνωρίζει ότι την σκότωσε ο πρώην σύζυγος

Τραγικές φιγούρες τα τέσσερα παιδιά της Νεκταρίας - Πλήθος κόσμου πήγε στο τελευταίο αντίο της άτυχης γυναίκας

Το κλίμα ήταν βαρύ και η θλίψη απέραντη στην κηδεία της 48χρονης μητέρας, έπειτα από το έγκλημα στην Ιεράπετρα και τις μαχαιριές που δέχθηκε απλό τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αποχειρέτησαν τη Νεκταρία, όπως μετέδωσε το Cretapost. Η σορός της άτυχης γυναίκας έφτασε στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στον Αμπελούζο λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι όπου άρχισαν να καταφτάνει ο κόσμος για να της απευθύνει το τελευταίο… αντίο.

Στο πατρικό της σπίτι, στον Αμπελζούζο, οι συγχωριανοί της ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 48χρονη έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο πρώην σύζυγός της θα της έκοβε το νήμα της ζωής της ενώ όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τη Νεκταρία η οποία νοιαζόταν πολύ τα παιδιά της αλλά και γενικότερα τους στενούς συγγενείς της.

Η μητέρα της δεν γνωρίζει πώς πέθανε η Νεκταρία

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της 48χρονης είναι τα τέσσερα παιδιά της που μέσα σε λίγα λεπτά είδαν τον κόσμο τους να… καταστρέφεται αφού ο πατέρας τους σκότωσε την μητέρα τους.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της άτυχης Νεκταρίας – η οποία έχει σοβαρά προβλήματα υγείας – δεν γνωρίζει ακόμα το πώς πέθανε η κόρη της. Η οικογένειά της στην προσπάθειά της να την προστατεύσει δεν της ανέφεραν ότι έπεσε θύμα δολοφονίας από τον πρώην σύζυγό της.