Πάταγος σε γάμο στα Μάλια: Έσπασαν τα πλακάκια με κομπρεσέρ στο γλέντι – Δείτε το βίντεο

Πάταγος σε γάμο στα Μάλια: Έσπασαν τα πλακάκια με κομπρεσέρ στο γλέντι – Δείτε το βίντεο

Το ξενοδοχείο που έγινε το γαμήλιο τραπέζι ανήκει στη νύφη

H αλήθεια είναι αυτό που έγινε σε γαμήλιο γλέντι στα Μάλια της Κρήτης είναι πρωτάκουστο, αφού φίλος του γαμπρού έσπασε τα πλακάκια με κομπρεσέρ την ώρα που χόρευε ο τιμώμενος.

Το ξενοδοχείο που έγινε το γαμήλιο γλέντι ανήκει στη νύφη και ο χειριστής του κομπρεσέρ είναι στενός φίλος του γαμπρού. Το ασυνήθιστο περιστατικό έγινε γνωστό όταν ο μουσικός, Μιχάλης Χαρκιολάκης δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο tik tok.

Δείτε το βίντεο:

Τι λέει ο γαμπρός

Για το περιστατικό της Κυριακής στο γλέντι μίλησε ο γαμπρός στην εκπομπή Live News του MegaQ «Με φωνάξανε να χορέψω και μου είχαν φέρει κομπρεσέρ. Φίλος μας ήταν. Περνούσαμε πολύ όμορφα και κάποια στιγμή, μου λέει έλα να χορέψεις, το παιδί με το κομπρεσέρ και πήγα στην πίστα και μόλις πήγα έφερε το κομπρεσέρ και έσπαγε τις πλάκες».

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν πολιτικός και έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Λίγες ώρες μετά οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους, έδωσαν ραντεβού στο ξενοδοχείο της νύφης στα Μάλια, όπου τα πράγματα ξέφυγαν.

«Η νύφη ήταν μαθημένη γιατί το σόι μας και το δικό της σμίξανε και ήταν ένας χειρότερος από τον άλλον. Κράτησε τρία λεπτά σπάσανε ότι σπάσανε και μετά το γλέντι συνεχίστηκε κανονικά», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Όπως λέει ο καλλιτέχνης, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε κομπρεσέρ σε γαμήλιο γλέντι. Ήταν η πρώτη όμως που καταγράφηκε από κάμερες και κινητά τηλέφωνα. Η υλοποίηση μιας… υπόσχεσης που δόθηκε στον γαμπρό, παραμονές του γάμου.

«Τους απειλούσε όλο τον καιρό, στο γάμο θα δεις; Τι θα σου κάνω,θα μπω με το κομπρεσέρ, όχι φοβάσαι, όχι θα μπω. Συνειδητοποιούμε ότι έχουν αρχίσει και σπάνε το ξενοδοχείο της νύφης», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.