Τσελέντης: Έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα νοσοκομεία – Eδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν

Τσελέντης: Έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα νοσοκομεία – Eδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν

«Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;»

Την ενόχλησή του για το γεγονός ότι αφαιρέθηκαν θρησκευτικές εικόνες από τα δωμάτια νοσοκομείων εξέφρασε ο Άκης Τσελέντης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

Αἰδώς Ἀργεῖοι

«Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;»

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Και αυτό δε συνέβαινε στο δωμάτιο της μητέρας μου αλλά σε όλα. Το τσέκαρα και μου είπαν «άνωθεν εντολή» για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξανά Μπουν εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και και μόνο εμείς.

Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται.

Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί.

(**) Ενημερώθηκε αρμοδίως ο Υπουργός Υγείας κ Πλεύρης είμαι σίγουρος ότι θα κάνει αυτο που πρέπει (αν τον αφήσουν…)

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Τότε κύριοι με αυτό το σκεπτικό ας σκεπάσουμε ή και να αφαιρέσουμε τους σταυρούς στις εκκλησίες μας, στα μνήματα των νεκρών μας και κάθε χριστιανικό σύμβολο όπου αυτό υπάρχει και είναι ορατό, το οποίο θα μπορούσε να "προσβάλει" τον κάθε αλλόθρησκο. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι και όπου θέλει αρκεί να μη ενοχλεί ουσιαστικά τον συνάνθρωπό του. Το επίσημο Ελληνικό κράτος έχει αναγνωρίσει ως επίσημο θρήσκευμα τον Ορθόδοξο χριστιανισμό. Αυτό το θρήσκευμα καλό η κακό έχει αποδεχτεί και ασπαστεί η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Στο όνομα του Ιησού Χριστού βαπτιζόμαστε και αυτό διδάσκουμε στα παιδιά μας. Το δε σύμβολο αυτής είναι ο σταυρός τον οποίο φέρει και η σημαία μας. Μήπως να τον αφαιρέσουμε για να είμαστε αρεστοί στον κάθε αλλόθρησκο; Γιατί να ενοχλείται ο αλλόθρησκος από την παρουσία εικόνων ή σταυρών σε διάφορους χώρους και να μην ενοχλούμαι εγώ απ' τα δικά τους θρησκευτικά σύμβολα και εικόνες; Έλεος πιά με τους προβοκάτορες και τους ξενόφερτους "φιλάνθρωπους" που κόπτονται και καλά για το καλό της ανθρωπότητας. Αν πράγματι κόπτονται γιατί δεν φροντίζουν να εξαλειφτεί η πείνα και η δυστυχία στον κόσμο κι να αφήσουν το θρήσκευμα των λαών. Ποιον προσπαθούν να πείσουν όλοι αυτοί οι ανθέλληνες. Σκοπός όλων αυτών είναι ο αφελληνισμός και η πλύση εγκεφάλου σε σημείο να τους κυβερνούν για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους. Δυστυχώς στην χώρα μας δεν έχουμε μόνο αρνητές στην ύπαρξη και αντιμετώπιση της πανδημίας. Έχουμε και αρνητές της ιστορίας μας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...