Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης

Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», εξέδωσε Missing Alert

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», εξέδωσε Missing Alert για την εξαφάνιση της 16χρονης Νεκταρίας Μ. που αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη (20/10) κι ενώ τελευταία φορά θεάθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Κι αυτό έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές για την εύρεση του κοριτσιού.

Η ανακοίννωση αναφέρει τα εξής:

«Στις 20/10/2021 και ώρα 13:00, εξαφανίστηκε από το Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», η Νεκταρία Μ.,16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Νεκταρίας Μ., 16 ετών και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. Η Νεκταρία Μ., έχει ύψος 1,65 , είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και γαλανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν, μπλε τζιν παντελόνι και λευκά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...