Τραγωδία στο Αιγάλεω: Τον 20χρονο γιο της δολοφονημένης γυναίκας αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ – Δείτε εικόνες του news

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Τον 20χρονο γιο της δολοφονημένης γυναίκας αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ – Δείτε εικόνες του news

Η 55χρονη εντοπίστηκε στο απόγευμα θανάσιμα τραυματισμένη μέσα στο σπίτι της - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους γείτονες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του 20χρονου γιού της 55χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη, μέσα στο σπίτι της, στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Αστυνομία ένα από τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, όταν έφυγε από το σπίτι της οικογένειας το πρωί, η μητέρα του έμεινε με τον 20χρονο γιό της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και το στήθος της, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Ένας από τους γείτονες της οικογένειας στο Αιγάλεω, ανέφερε πως είδε ένα από τα αδέρφια, τα οποία είναι πέντε στο σύνολο, να βγαίνει από το σπίτι και να φωνάζει «Βοήθεια, βοήθεια, σκότωσαν τη μάνα μου». Ο ίδιος περιέγραψε μια ζοφερή καθημερινότητα για τη μητέρα, η οποία είχε αναπηρία, και για τα πέντε παιδιά της, με συνεχείς τσακωμούς που συχνά έφερναν στο σπίτι την αστυνομία.

«Είχαν τσακωμούς, ερχόταν η αστυνομία συχνά στο σπίτι, 10 φορές τον χρόνο. Τη γυναίκα τη γνώριζα. Αυτή κάθε μέρα τσακωνόταν με τα παιδιά. Υπήρχαν προβλήματα ξυλοδαρμού, την είχαν χτυπήσει πολλές φορές. Γιατί τσακώνονταν κάθε φορά. Έπαιρνε από τον δήμο φαγητό. Μια ζωή αυτά είχαν τσακωμούς» ανέφερε ο γείτονας.

«Είχαν μεταξύ τους μεγάλο πρόβλημα» υποστήριξε μια γειτόνισσα, συμπληρώνοντας ότι «σαν παιδιά είχαν και εκείνα πρόβλημα, δεν ήταν παιδιά που θα μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα μόνα τους. Τα φρόντιζε μόνη της, έκανε αγώνα αυτή η μάνα για τα παιδιά».

«Γύρισα από τη δουλειά, και όταν το είδα σοκαρίστηκα» είπε σημειώνοντας πως το ένα το παιδί φώναζε. Ακούστηκε ότι πριν τη δολοφονία, είχαν λογομαχήσει. Η γυναίκα είχε πολλά προβλήματα, δεν τη στήριζε κανείς».


Δείτε εικόνες από τον τόπο της δολοφονίας:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος