Lidl UP: Learn & Work: σπούδασε με μισθό, αποφοίτησε με καριέρα!

Lidl UP: Learn & Work: σπούδασε με μισθό, αποφοίτησε με καριέρα!

Το πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα όπου αποφοιτάς ως Στέλεχος Λιανικού Εμπορίου

Ο κλάδος του λιανεμπορίου αποτελεί έναν από τους κλάδους με τη μεγαλύτερη ζήτηση και επαγγελματική απασχόληση. Ακόμη και σε περιόδους κρίσης, όπως είναι η πανδημία του κορονοϊού, το λιανεμπόριο τροφίμων είναι ένας κλάδος που καταφέρνει να διατηρεί θετικά νούμερα και να εξελίσσεται συνεχώς.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν αποτελεί έκπληξη ότι πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να δραστηριοποιηθούν και να εξελιχθούν στο συγκεκριμένο χώρο. Κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής και της κοινωνίας και θέλοντας να στηρίξει ενεργά την αγορά εργασίας, η Lidl Ελλάς δημιουργεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης – το Lidl UP: Learn & Work.

Το Lidl UP: Learn & Work είναι ένα πρωτοποριακό, διετές πρόγραμμα που δημιούργησε η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με το δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε νέους και νέες, να σπουδάσουν στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου για 2 έτη και ταυτόχρονα να εργάζονται στα καταστήματα της εταιρείαςσυνδυάζοντας θεωρία και πραγματική, έμμισθη εργασιακή εμπειρία.

Αφού ολοκληρώσει κάποιος τις σπουδές του, λαμβάνει πτυχίο τίτλου σπουδών επιπέδου Ι.Ε.Κ. αναγνωρισμένο στην Ελλάδα μετά από εξετάσεις στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Παράλληλα, υπογράφει σύμβαση εργασίας (πλήρους απασχόλησης αορίστου χρόνου) ως Υποδιευθυντής/ Υποδιευθύντρια σε κατάστημα Lidl.

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα:

Οι σπουδαστές που θα επιλεγούν, για τα 2 έτη των σπουδών τους, θα παρακολουθούν περίπου 2-3 ημέρες την εβδομάδα τα θεωρητικά Μαθήματα & Εργαστήρια της Ειδικότητας τους στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και 2-3 ημέρες θα εργάζονται σε Κατάστημα Lidl στην Αττική, ακολουθώντας το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης του Υποδιευθυντή/ντριας Καταστήματος.

Προφίλ υποψηφίων σπουδαστών:

  • Τελειόφοιτοι & Απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ, Γενικό ή Τεχνικό Λύκειο, δεν έχει σημασία)
  • Δεν απαιτείται προϋπηρεσία
  • Καλά Αγγλικά (Β2)

Παροχές σε όλη την διάρκεια των σπουδών:

  • Μηνιαίος Μισθός (510€ το 1ο έτος και 585€ το 2ο έτος)
  • Πλήρης Ασφάλιση & Ένσημα
  • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση
  • Διατακτικές Τροφίμων
  • Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών ΜΜΜ
  • Laptop

Αν φιλοδοξείς και εσύ να γίνεις στέλεχος λιανικού εμπορίου μην το αφήνεις για αύριο, ξεκίνα τώρα! Σπούδασε ενώ παράλληλα μαθαίνεις έμπρακτα τη δουλειά και πληρώνεσαι γι’ αυτήν. Και μάλιστα σε μία εταιρεία που είναι γνωστή για την εταιρική της υπευθυνότητα και σεβασμό στους εργαζομένους της, όπως αποδεικνύεται και απο ανάλογες προσπάθειες της για την εκπαίδευση και εξέλιξή των υπαλλήλων της.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 27/10. Το πρώτο τμήμα ανοίγει τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του 2021.

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και το όραμά της Lidl Ελλάς στο lidlup.gr .

Πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα μπορείς να λάβει κανείς και τηλεφωνικά στο 2111032330 (09:00 με 20:00 Δευτέρα με Παρασκευή – πλην αργιών).