Αννέτ Αρτάνι: Ο μαέστρος μου πήγε να με βιάσει τρεις φορές

Αννέτ Αρτάνι: Ο μαέστρος μου πήγε να με βιάσει τρεις φορές

Η τραγουδίστρια μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε από πρώην συνεργάτη της

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από πρώην στενό της συνεργάτη, για τη συγγραφή παιδικών βιβλίων και για τον γιο της, που όπως είπε είναι η έμπνευσή της, μίλησε στην εκπομπή «Love It» η τραγουδίστρια, Αννέτ Αρτάνι, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Fame Story το 2004.

«Βρίσκομαι τώρα στη Νέα Υόρκη. Έγραψα 7 παιδικά βιβλία. Έχω μεγάλη έμπνευση τον γιο μου. Μάλιστα γράφω και κάποια βιβλία για τη διαταραχή ελλειματικής προσοχής. Ο γιος μου πάσχει από αυτό και έβλεπα, ότι στεναχωριέται και ήθελα να του δείξω, ότι δεν είναι κάτι αρνητικό. Να το βλέπει σαν super δύναμη. Μια μέρα επέλεξε να τρέξει προς το σχολείο και έβλεπα ότι είναι πολύ γρήγορος. Και τον έβαλα να τρέξει σε αγώνες και τα κέρδισε όλα» ανέφερε αρχικά η Αννέτ Αρτάνι.

Σε ότι αφορά την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έγραφα τραγούδια για 15 χρόνια με τον μαέστρο. Ήταν ο άνθρωπος που μοιραζόμουν μαζί του τα πάντα και μιλούσαμε για όλα. Όταν έμεινα ελεύθερη, μου την έπεσε πολύ βαριά, σχεδόν πήγε να με βιάσει τρεις φορές. Με έπιασε πανικός μέσα μου, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και του είπα, ότι δεν ήθελα να δουλέψω ξανά μαζί του. Όλος αυτός ο χώρος που με γνώρισε αυτός ο άνθρωπος, έχει φοβηθεί και έχουν εξαφανιστεί. Βρήκα δικηγόρο και τώρα θα τον πάω στα δικαστήρια».

«Η σχέση μας με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι μια μεγάλη πληγή»

Η Αννέτ Αρτάνι μίλησε και για τη φιλική σχέση που διατηρούσε με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς την οποία χαρακτήρισε «πληγή». «Όλη η σχέση μας είναι μια μεγάλη πληγή για μένα. Καθίσαμε μαζί στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και γράψαμε μαζί το τραγούδι “Everytime”. Ξαφνικά έγινε κάτι περίεργο, δεν μου μιλούσε. Μετά ισχυριζόταν πως το τραγούδι το έγραψε μόνη της, με έπιασε στεναχώρια. Την είχα σαν αδερφή μου. Με απείλησε πως αν δεν κάνω πίσω, θα μου χαλάσει τη ζωή μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η Αννέτ Αρτάνι.