Βόλος: «Λουκέτο» σε μαγαζί με προσκεκλημένο τον Snik λόγω συνωστισμού

Βόλος: «Λουκέτο» σε μαγαζί με προσκεκλημένο τον Snik λόγω συνωστισμού

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για επτά ημέρες μπήκε λουκέτο από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και προχώρησε στη σύλληψη των ιδιοκτητών καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που είχε καλεσμένο για να τραγουδήσει τον γνωστή τραγουδιστή της τραπ Snik, σύμφωνα με το Magnesianews.

Η αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε, καθώς στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος παρατηρήθηκε συνωστισμός με πάνω από 500 άτομα, χωρίς να τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Όπως κάνει γνωστό η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας «Βραδινές ώρες της 15/10/2021 (22:30 ώρα), στο Βόλο Μαγνησίας, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, στα πλαίσια ελέγχων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί 42 και 54 ετών, καθότι κατελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνος και ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ» αντίστοιχα και με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του, να έχουν οργανώσει εκδήλωση (εγκαίνια), την οποία είχαν πρωτίστως διαφημίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας καλεσμένο καλλιτέχνη-τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση άνω των πεντακοσίων (500) όρθιων ατόμων στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, μη τηρώντας οποιαδήποτε μεταξύ τους απόσταση, ευρισκόμενοι ο ένας δίπλα στον άλλο και δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην ουσία συνωστισμό μεταξύ τους, κατά παράβαση της νομοθεσίας για την πρόληψη των ασθενειών».

«Σε βάρος του 54χρονου ιδιοκτήτη, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των (2.000) ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του ως άνω καταστήματος για επτά (7) ημερολογιακές ημέρες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου», αναφέρεται.

Παρακαλούμε περιμένετε ...