Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εισήγηση για απαγόρευση κυκλοφορίας απόψε και τηλεργασία αύριο στην Αττική

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εισήγηση για απαγόρευση κυκλοφορίας απόψε και τηλεργασία αύριο στην Αττική

Προτάθηκε να αποκλειστεί η κυκλοφορία στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας απόψε, πλήρη αποκλεισμό της κυκλοφορίας στον Κηφισό και τηλεργασία αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Αττική, είναι οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιείται στην Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία Μπάλος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπό τον φόβο να προκύψουν ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις απόψε και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, λόγω της έντασης των καιρικών φαινομένων, προτάθηκε να απαγορευτεί η κυκλοφορία στο λεκανοπέδιο, στα πρότυπα του lockdown για τον κορονοϊό.

Επίσης, προτάθηκε να αποκλειστεί πλήρως η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στον Κηφισό, καθώς ήδη η στάθμη του νερού έχει ανέβει σε ανησυχητικά επίπεδα στην κοίτη του ποταμού, ιδιαιτέρως κοντά στις εκβολές του. Μάλιστα, για την διασφάλιση της μη πρόσβασης στην εθνική οδό, προτάθηκε να συνδράμει στην ΕΛ.ΑΣ. ο Στρατός, με μπλόκα που θα απαγορεύουν την πρόσβαση από κάθε δρόμο και στενό.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, προτάθηκε οι εργαζόμενοι τόσο στον δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, να μην πάνε στην εργασία τους αύριο, αλλά να δουλέψουν -όπου είναι εφικτό- με τηλεργασία.