Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Πέτρος Φιλιππίδης μού στάθηκε σαν αδελφος, αλλά…

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Πέτρος Φιλιππίδης μού στάθηκε σαν αδελφος, αλλά…

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ για τις τοποθετήσεις συναδέλφων του σχετικά με την υπόθεση

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την προσωπική τους σχέση πριν εκείνος κριθεί προφυλακιστέος με βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση, μίλησε στην εκπομπή "Στούντιο 4" ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε πως «θυμώνω πολύ το τελευταίο διάστημα, όταν βγαίνουν άνθρωποι, ειδικά γυναίκες και λένε πως "πέρασα δυο ώρες στο καμαρίνι, δεν με πείραξε κανείς, άρα διαγράφω τα άλλα". Αυτό με ενοχλεί. Μπορεί να πέρασες καταπληκτικά στο καμαρίνι, όπως και γω πέρα πολύ ωραία με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που βρίσκεται στη φυλακή σήμερα και δέκα ολόκληρα χρόνια δούλευα μαζί του από το πρωί ως το βράδυ».

«Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις, σε μια περίπτωση δε στάθηκε πλάι μου σαν να ήταν αδελφός. Μιλάω για τον Πέτρο Φιλιππίδη» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. «Δεν αρνούμαι ότι ήμουν εγκάρδιος φίλος του, δεν αρνούμαι ότι σε ένα πολύ προσωπικό μου πρόβλημα μού στάθηκε πάνω από κάθε τι αλλά δεν μπορώ να παραγράψω όλα αυτά που ακούω».

«Νιώθω περίεργα και αμήχανα απέναντι σε αυτούς που μιλάνε έτσι. Πρέπει να ακούς και τους άλλους ανθρώπους τι λένε» υπογράμμισε, επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...