Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά τα σχολεία σε Κέρκυρα, Αργολίδα, Λακωνία και Αρκαδία

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά τα σχολεία σε Κέρκυρα, Αργολίδα, Λακωνία και Αρκαδία

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολλά μέρη της Ελλάδας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία σε δήμουςτων περιφερειακών ενοτήτων Αργολίδας, Λακωνίας και Αρκαδίας, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το ίδιο θα συμβεί και στην Κέρκυρα, που έχει χτυπηθεί από την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Όπως ανακοινώθηκε από τους δήμους, οι αποφάσεις για την μη λειτουργία των σχολικών μονάδων ελήφθησαν για προληπτικούς λόγους, με σκοπό την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών κατά τις μετακινήσεις τους.

Ειδικότερα, στην Αργολίδα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Ναυπλιέων, 'Αργους - Μυκηνών, Επιδαύρου και Ερμιονίδας, στην Λακωνία δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Μονεμβασίας και Ευρώτα, ενώ στην Αρκαδία θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στον δήμο της Τρίπολης.

Για την Κέρκυρα

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τέθηκε η Κέρκυρα λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει το νησί. Την είδηση επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, Κώστας Ζορμπάς.

Την ίδια ώρα λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών κλειστές θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή όλες οι σχολικές βαθμίδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.