Ρόδος: Με νοητική υστέρηση η 8χρονη που έπεσε θύμα βιασμού – Αφαιρέθηκε από τους γονείς της η επιμέλεια

Ρόδος: Με νοητική υστέρηση η 8χρονη που έπεσε θύμα βιασμού – Αφαιρέθηκε από τους γονείς της η επιμέλεια

Οι γονείς είναι σε διάσταση

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού ενός 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγία.

Με παρέμβαση εισαγγελέα αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια του παιδιού από τους δύο γονείς του που είναι σε διάσταση όπως μετέδωσε το Mega.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση, μετά από προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα έπειτα από καταγγελία. Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι στο σώμα και στα απόκρυφα σημεία του παιδιού υφίστανται ενδείξεις κακοποίησης.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ως τώρα όμως ο τρόπος που αυτά προκλήθηκαν με αποτέλεσμα να μην έχει αποκλειστεί αρμοδίως το ενδεχόμενο (μικρές θεωρούνται οι πιθανότητες αλλά υφίστανται) η ανήλικη να έχει αυτοτραυματιστεί.

Λόγω νοητικής στερήσεως του παιδιού η εξέτασή της, χθες, παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δεν υπήρξε διαφωτιστική.

Η παιδοψυχολόγος στην πολύωρη κατάθεσή της δεν κατέληξε χθες σαφώς στο τι έχει συμβεί.

Θα απαιτηθούν προφανώς κι άλλες συνεδρίες και άλλοι τρόποι προσεγγίσεως του παιδιού προκειμένου να ξεκαθαρίσει αρμοδίως τι έχει συμβεί.

Φωτογραφία αρχείου