Γλυκά Νερά: Νέα βίντεο από το κινητό του πιλότου – Την βιντεοσκοπούσε μαζί με τον σκύλο που κρέμασε

Γλυκά Νερά: Νέα βίντεο από το κινητό του πιλότου – Την βιντεοσκοπούσε μαζί με τον σκύλο που κρέμασε

Η Καρολάιν στο Ντουμπάι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, την ώρα που νέες φωτογραφίες από το κινητό του πιλότου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δολοφόνος βιντεοσκοπούσε την Καρολάιν στο ταξίδι τους στο Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν την σκοτώσει.

Στα νέα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του καθ’ομολογίαν δολοφόνου, η 20χρονη κολυμπάει σε πισίνα του ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, στο τελευταίο ταξίδι που έκανε ποτέ.

Για το ταξίδι αυτό είχε μιλήσει ο ίδιος όταν οι αστυνομικοί τον κάλεσαν για συμπληρωματική κατάθεση στις 28 Μαΐου.

«Τελευταία φορά που είχαμε πάει ένα ταξίδι στο Ντουμπάι από τις 21 Απριλίου έως και 25 Απριλίου του 2021, είχαμε δώσει πάλι το κλειδί στη γειτόνισσα για να ταΐζει τα γατάκια. Για τις ημέρες που θα λείπαμε δεν αφήσαμε το σκύλο μας, τη Ρόξυ στο σπίτι, αλλά την είχαμε πάει σε ένα χώρο σαν ξενοδοχείο ζώων» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Στις 11 Μαΐου ο δολοφόνος της Καρολάιν είχε δολοφονήσει ακόμα και το σκυλί της οικογένειας, κρεμώντας το από τα κάγκελα του σπιτιού, προκειμένου να πείσει τις αρχές για τη βιαιότητα των δήθεν ληστών.

Η Ρόξυ είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην Καρολάιν, την οποία ακολουθούσε σε κάθε βήμα της. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο από μία από τις τελευταίες βόλτες του ζευγαριού, η Καρολάιν δείχνει ευτυχισμένη μαζί με το σκυλάκι.

Σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται ο πιλότος, ο οποίος δείχνει σκυθρωπός να κρατά την μικρή Λυδία η οποία κοιμάται στο μάρσιπο.

Η άρση του τηλεφωνικού  απορρήτου αλλά και η απάντηση από την Κίνα για το πότε βγήκε η κάρτα SIM από την κάμερα ασφαλείας του σαλονιού θα δώσουν απάντηση αν ο πιλότος είχε προσχεδιάσει το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.