Φεμινίστριες πέταξαν τρικάκια στο Βόλο κατά του ράπερ «Θύτης»

Φεμινίστριες πέταξαν τρικάκια στο Βόλο κατά του ράπερ «Θύτης»

Τον κατηγορούν για άκρως σεξιστικό περιεχόμενο στους στίχους των τραγουδιών του

Τρικάκια κατά του ράπερ «Θύτης» πέταξαν φεμινίστριες στο Βόλο με αφορμή ζωντανή εμφάνιση του σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Οι φεμινίστριες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα magnesianews.gr, κατηγορούν τον ράπερ για άκρως σεξιστικό περιεχόμενο στους στίχους των τραγουδιών του. Τα τρικάκια δε που πέταξαν, έγραφαν: «ΚΑΙ ΘΥΤΗΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ». Όπως επισημαίνουν σε ανάρτηση που έγινε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου:

«Έχουμε βαρεθεί να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στη ζωή κι ανθρώπινη μεταχείριση, είναι εξοργιστικό που αναγκαζόμαστε να σπαταλήσουμε ενέργεια από την ήδη βαριά μας καθημερινότητα για να φωνάξουμε τα αυτονόητα, ώστε να ζήσουμε κάποια στιγμή να δούμε μέρες φωτεινές κι ελεύθερες, σχεδόν ουτοπικές μας λένε κάποιοι.

Αναρωτιόμαστε με τη δύναμη που διατηρούμε καμιά φορά, είναι όμως το μόνο μας όπλο, ώστε όλες οι γυναίκες και όλα τα υποκείμενα να νιώσουμε πως μπορούμε να περπατάμε στο δρόμο ελεύθερα κι αμέριμνα φορώντας ό,τι θέλουμε, πως μπορούμε να πιούμε χαλαρά το ποτό μας δίχως ανησυχία όπου βρισκόμαστε χορεύοντας όπως θέλουμε, αρνούμενα ό,τι δε θέλουμε, πως θα αντιμετωπιστούμε ανθρώπινα και με σεβασμό στην εργατειά μας, στις παρέες, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, στις συλλογικές συζητήσεις και δράσεις, στις ίδιες μας τις οικογένειες».