Σε «αυτοκτονία» αποδίδουν τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα οι Αλβανικές Αρχές

Σε «αυτοκτονία» αποδίδουν τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα οι Αλβανικές Αρχές

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση και η βαλλιστική έκθεση σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τα πυρά των Ειδικών Δυνάμεων της Αλβανικής Αστυνομίας στους Βουλιαράτες στην Βόρεια Ήπειρο, οι Αλβανικές Αρχές αποδίδουν τον θάνατό του σε... αυτοκτονία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα himara.gr, στην πρόσφατη εκδίκαση της υπόθεσης στο δικαστήριο του Αργυροκάστρου, ανακοινώθηκε στους οικείους του 35χρονου Βορειοηπειρώτη, ότι αυτοκτόνησε. Επίσης, οι έρευνες που άρχισαν τον Οκτώβριο του 2018 από την Δίωξη Σοβαρών Εγκλημάτων και συνεχίστηκαν από την Εισαγγελία Αργυροκάστρου, έχουν σταματήσει και ο φάκελος έκλεισε, ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα των Αλβανικών Αρχών στην σόρο του Κατσίφα, καθώς και από την βαλλιστική εξέταση, προκύπτει ότι... αυτοκτόνησε, ενώ βρισκόταν περικυκλωμένος από τις Αλβανικές Ειδικές Δυνάμεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα αλβανικής ιστοσελίδας, που έχει στενή συνεργασία με τις αλβανικές αρχές, σύμφωνα με την himara.gr, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοπυροβολήθηκε με το δικό του όπλο, ενώ οι Αλβανικές Αρχές του ζητούσαν να παραδοθεί. Επίσης, αναφέρεται ότι δεν βρέθηκαν στο σημείο κάλυκες από πυρά των Αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων.