Κακοκαιρία «Αθηνά»: Έκτακτο δελτίου επιδείνωσης καιρού για την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Έκτακτο δελτίου επιδείνωσης καιρού για την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίου επιδείνωσης καιρού εξέδωσε σήμερα, Σάββατο η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για νέα επιδείνωση από αύριο, Κυριακή (10/10), η οποία θα ξεκινήσει από τα δυτικά.

Όπως αναφέρει η ΕΜΥ, τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

  1. Αύριο Κυριακή (10-10-2021) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν από τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και βαθμιαία την Ήπειρο, τη δυτική Στερέα και τη δυτική Πελοπόννησο.
  2. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (11-10-2021) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εξακολουθήσουν στις προαναφερθείσες περιοχές, θα επεκταθούν στην κεντρική Στερεά και τη δυτική Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά και τα κεντρικά και μέχρι το απόγευμα και στη Μακεδονία.
  3. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός στη χώρα θα παρουσιάσει και νέα επιδείνωση στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...