Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Μάλλον δε θα πάω στο μνημόσυνο του πατέρα μου – Είμαι πολύ θυμωμένη

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Μάλλον δε θα πάω στο μνημόσυνο του πατέρα μου – Είμαι πολύ θυμωμένη

«Πώς θα πάω; Δεν έχω οικονομική δυνατότητα να πάω»

Για το μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη που θα τελεστεί στο Γαλατά Χανίων μίλησε η κόρη του, Μαργαρίτα, επισημαίνοντας ότι η ίδια, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα μπορέσει να παραστεί σε αυτό αφού δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Η κόρη του Μεγάλου Έλληνα βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για την παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» και μεταξύ άλλων δήλωσε, «Δεν μπορώ να πάω στον τάφο του. Και δεν ξέρω εάν θα πάω το Σάββατο στο μνημόσυνο. Δεν νομίζω ότι θα πάω. Πώς θα πάω; Δεν έχω οικονομική δυνατότητα να πάω».

Η ίδια πρόσθεσε, «Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω καταλάβει πώς πεθαίνει ένας πατέρας. Το κατάλαβα μόλις τον είδα το πρωί που πέθανε. Εκεί το κατάλαβα μέχρι που τον πήρανε στο ψυγείο στο Α’ νεκροταφείο και έζησα όλο αυτό το δράμα που ζει κάθε κόρη και κάθε γιος. Μετά, τον πήρανε, άρχισαν τα δικαστήρια και σαν να είναι κάτι ξένο».

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε, επίσης, για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να θρηνήσει μόνη της τον πατέρα της, ενώ αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην υπόθεση με τον Νίκο Κουρή, τον «δήθεν γιο» του μουσικοσυνθέτη όπως τον χαρακτήρισε, όπως αναφέρει το reportal.

«Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη γιατί δεν κατάφερα να κλάψω τον πατέρα μου και να είναι δικός μου ο πατέρας, δικός μου ο τάφος του, να τον σκουπίσω, να του βάλω λουλουδάκια, να του ανάψω ένα καντήλι. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είναι άλλοι. Υπάρχουνε πολλοί άλλοι που ασχολούνται με τον Μίκη Θεοδωράκη. Ε, τι να πω; Είναι λυπηρό», είπε η κ. Θεοδωράκη.

3
σχόλια
  1. avatar Κατερινα

    Ευτυχώς που έφτασε ο καιρός για να αποδειχτεί αυτό που είναι ηλίου φαεινοτερον. Όσοι δεν το βλέπουν η δεν θέλουν να το δουν ακόμα και τώρα, ας περιμένουν λίγες μέρες ακόμα

  2. avatar Νικος Καλογεροπουλος

    Κριμα για τον συχωρεμενο που, δεν φροντισε εν ζωη να ξεκαθαριση την υποθεση του υποτιθεμενου γιου του. Κριμα για την κορη του που,οπου και οποτε βρεθει μιλαει σαν επετης με διχως φραγγο μες τη τσεπη.

  3. avatar ΚΛΠ

    ΑΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...