Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Έγραφαν ψέματα, ότι τρέχω σε μάγισσες και χαρτορίχτρες

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Έγραφαν ψέματα, ότι τρέχω σε μάγισσες και χαρτορίχτρες

«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι παπανδρεϊκός»

Για τις επιθέσεις που δεχόταν, ειδικά μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Η δική μου περίπτωση ήταν μια περίπτωση που ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους. Θέλησαν να χτυπήσουν τον Ανδρέα και στη συνέχεια ήθελα να χτυπήσουν και να εξαφανίσουν τον παπανδρεϊσμό, εντασσόταν μέσα σε ένα πολιτικό σχέδιο. Οπότε λοιπόν, είχαν επιταχθεί διάφοροι κονδυλοφόροι στο να εξαφανίσουν ότι μπορούσαν να εξαφανίσουν», είπε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου συμπλήρωσε: «Η παρουσία μου και μόνο είχε να κάνει αυτόματα, στη συνείδηση του κόσμου… Ανδρέας Δήμητρα. Δυστυχώς για μένα είχα ίσως τη μοναδική περίπτωση να κουβαλήσω στις πλάτες μου 25 χρόνια τώρα τον παπανδρεϊσμό και αυτό πιστέψτε με έγινε μέσα από τον εαυτό μου, χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς κανένα στήριγμα από τον Τύπο. Ήταν μια δύσκολη κι επώδυνη διαδικασία να παλέψεις με όλους, αλλά έγινε».

«Γράφονταν διάφορες ιστορίες ότι εγώ τρέχω σε μάγισσες και χαρτορίχτρες και όλα αυτά τα ψέματα που ακουγόντουσαν… Εγώ κουβάλησα ένα τεράστιο βάρος, το να ζεις με έναν τέτοιο ηγέτη δεν είναι απλή ιστορία», πρόσθεσε επίσης η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Κουβάλησα στις πλάτες μου τον παπανδρεϊσμό»

«Η δική μου περίπτωση bullying ήταν ξεχωριστή. Ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους. Ήθελαν να χτυπήσουν τον Ανδρέα και στη συνέχεια να εξαφανίσουν τον pαπανδρεϊσμό» τόνισε η κ. Λιάνη και συνέχισε: «Είχα τη μοναδική περίπτωση να κουβαλήσω στις πλάτες μου τον Παπανδρεϊσμό και αυτό έγινε χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς κανένα στήριγμα».

Η κ. Λιάνη ανέφερε ακόμα ότι: «Ήταν δύσκολη και επώδυνη διαδικασία να παλέψεις μόνος σου. Με κράτησε όρθια ότι ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένη γιατί γίνεται όλο αυτό. Ήταν καθαρά θέμα πολιτικό. Όχι ότι δεν πόνεσα ή δεν έκλαψα. Ο πόνος είναι δάσκαλος και έμαθα πολλά».

«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι παπανδρεϊκός»

«Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Έχει αποποιηθεί πλήρως την παπανδρεϊκή γραμμή το ΚΙΝΑΛ» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη.

«Τώρα που είναι στην εξέλιξή τους για εκλογή αρχηγού, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι υποψήφιοι είναι πολιτικά παιδιά του Σημίτη. ΚΙΝΑΛ και Ανδρέας είναι παρασάγγας μακριά. Δεν υπάρχει τίποτα παπανδρεϊκό. Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου είναι παπανδρεϊκός. Όταν γράφει στο ίντερνετ ότι είναι καλό να ψηφίσουμε το ποτάμι τι σχέση έχει αυτό; Όταν συγχαίρει τον Τσίπρα για την προσπάθειά του για τις Πρέσπες, ξεχνάμε τι έλεγε ο Παπανδρέου για τις Πρέσπες; Ο Ανδρέας δεν θα το δεχόταν. Κανείς από τους υποψήφιους δεν είναι ικανός να γίνει αρχηγός του ΚΙΝΑΛ» τόνισε η ίδια.

«Πολιτικά είμαι ορφανή αυτή τη στιγμή, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ» εξήγησε.

«Μετά τον Ανδρέα έκλεισα ως γυναίκα»

«Το έκλεισα ως γυναίκα, φαίνεται ότι διαισθάνθηκα τότε και το είπα. Εκεί έκλεισα ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Η απόσταση όμως του οποιουδήποτε μέχρι το μέγεθος του Ανδρέα Παπανδρέου που με είχε μάθει να ζω διαφορετικά με άλλους είδους ποιότητα ζωής, ήθος, αξιοπρέπεια, αγάπη. Αυτά τα πράγματα σήμερα είναι σαν το τραγούδι ‘τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω’. Δεν αναπληρώνεται αυτό το κενό» ανέφερε κλείνοντας η Δήμητρα Λιάνη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...