Βουλιαγμένη: Μαθητής απέδρασε από το αυτοκίνητο παιδόφιλου ουρλιάζοντας

Βουλιαγμένη: Μαθητής απέδρασε από το αυτοκίνητο παιδόφιλου ουρλιάζοντας

Το περιστατικό σημειώθηκε στη στάση Καβουρίου

Η κατάσταση έχει ξεφύγει με τα σεξουαλικά εγκλήματα στην Ελλάδα και τα παιδιά κινδύνευουν ανά πάσα στιγμή. Αυτό αποδείθηκε και στην περίπτωση ενός 16χρονου μαθητή από τη Βουλιαγμένη.

Όπως μετέδωσε το Star, ο μαθητής κατήγγειλε σήμερα, Τρίτη (5/10), πως ένας μεσήλικας τον επιβίβασε στο αυτοκίνητο του και στη διαδρομή άρχισε να του κάνει ανήθικες προτάσεις και να τον θωπεύει.

Ο παιδόφιλος φέρεται πως πήρε το παιδί με σκοπό «να το πάει στο φροντιστήριο», όταν το ίδιο του είπε πως έχει αργήσει προκειμένου να τον αποφύγει. Όταν άρχισε να τον θωπεύει και να του κάνει ανήθικες προτάσεις, ο 16χρονος ούρλιαξε, αναγκάζοντας τον άντρα να τον αφήσει άρον άρον σε μία στάση λεωφορείου και να φύγει τρέχοντας από το σημείο. Το περιστατικό σημειώθηκε στη στάση Καβουρίου στις 14:40 το μεσημέρι.

Ο μαθητής Λυκείου ενημέρωσε τους γονείς του και μετέβη μαζί τους στο Α.Τ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης προκειμένου να κάνει επίσημη καταγγελία. Εκεί, περιέγραψε πως ο άνδρας που του επιτέθηκε μιλούσε Ελληνικά, ήταν μέτριου αναστήματος και οδηγούσε ένα γκρι όχημα.

1
σχόλιο
  1. avatar Μα

    γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο; Γνωστός του ήταν;

Παρακαλούμε περιμένετε ...