Έλενα Κρεμλίδου: Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας

Έλενα Κρεμλίδου: Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας

Τι είπε για τις επιθέσεις που δέχεται η Ιωάννα Τούνη και αν θα πήγαινε στο Bachelor

Θύμα σεξιστικής συμπεριφοράς σε εργασιακό χώρο κατήγγειλε ότι έχει πέσει στο παρελθόν η influencer Έλενα Κρεμλίδου, ενώ μίλησε για την Ιωάννα Τούνη και το Bachelor.

Η Έλενα Κρεμλίδου μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είπε αρχικά, ότι «το Survivor άξιζε, γιατί έκανα την αυτοκριτική και την αυτοβελτίωσή μου και βρήκα τον εαυτό μου. Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor, γιατί είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στις επιθέσεις που δέχεται η Ιωάννα Τούνη, είπε ότι «έχω νιώσει παρόμοια με την Ιωάννα Τούνη και της έχω στείλει μήνυμα συμπαράστασης. Ας κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας, πριν επιτεθούμε στην Ιωάννα Τούνη ή σε οποιονδήποτε. Θεωρώ απαράδεκτο και παράνομο που βγήκαν στη φόρα τα οικονομικά της». όσον αφορά στις δικές της αμοιβές στο Instagram είπε ότι «σύμφωνα με τα νούμερα που έχω στα social media, παίρνω και τις αντίστοιχες αμοιβές».

Αναφερόμενη στο ελληνικό #metoo, είπε ότι «έχω υπάρξει σε δουλειά, που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας». Τέλος, ερωτηθείσα σχετικά με το Bachelor, είπε ότι «ο Αλέξης Παππάς δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και δεν θα πήγαινε στο The Bachelor για λίγα χρήματα. Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor και συμβουλεύω τα κορίτσια να μη συμμετέχουν σε αυτό το ριάλιτι».