Καταγγελία-σοκ: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και βίασαν 31χρονη μπροστά στα παιδιά της

Καταγγελία-σοκ: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και βίασαν 31χρονη μπροστά στα παιδιά της

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Αγίων Αναργύρων - Τι κατέθεσε

Σοκ προκαλεί καταγγελία που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία συμμορία ληστών εισέβαλε σε σπίτι στο Καματερό και βίασαν την 31χρονη ένοικο μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε το ίδιο το θύμα στις 30 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Αγίων Αναργύρων, οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της δύο φορές. Την πρώτη έκλεψαν ότι βρήκαν μέσα στο σπίτι και την δεύτερη την ανάγκασαν να πιει αλκοόλ και την βίασαν. Φεύγοντας δε πήραν το κινητό της και 1.000 ευρώ. Η 31χρονη υποστήριξε, ότι γνωρίζει τον έναν από τους δράστες, ο οποίος είναι ελαιοχρωματιστής και ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, η πρώτη φορά που η συμμορία των ληστών εισέβαλλε στο σπίτι της, ήταν το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου. Τότε, ο ελαιοχρωματιστής και άλλα τρία άτομα διέρρηξαν το σπίτι της, τη στιγμή που η ίδια ήταν μέσα μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της. Οι ληστές απαίτησαν από τη γυναίκα να τους δώσει ό,τι χρήματα και κοσμήματα είχε. Η ίδια ανέφερε στην αστυνομία, ότι δεν πρόβαλε αντίσταση και τούς έδωσε 700 ευρώ που είχε, τα οποία οι ληστές, αφού πήραν, εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο, τα ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς, οι δύο από τους τέσσερις ληστές, μεταξύ των οποίων και ο ελαιοχρωματιστής, εισέβαλαν εκ νέου στο σπίτι της από το παράθυρο. Όρμησαν πάνω της, την ανάγκασαν να πιεί αλκοόλ και στη συνέχεια, τη βίασαν μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της. Στη συνέχεια, άρπαξαν 1.000 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.