Γκλέτσος: Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Γκλέτσος: Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

«Δεν θα μπορούσα να έχω καμία σχέση, με το πρόβλημα της υγείας που έχω» τόνισε

Νέα απάντηση σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του με το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, στο οποίο ως πρωταγωνιστής φέρεται αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος που υπηρετεί στη Στυλίδα, έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός το όνομα του οποίου αναφέρεται στην δικογραφία, μιλώντας στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι", διέψευσε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του και δήλωσε ότι προς το παρόν δεν θα βάλει κάποιον δικηγόρο για την υπόθεση.

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Απολύτως καμία σχέση. Δεν θα μπορούσα να έχω καμία σχέση, με το πρόβλημα της υγείας που έχω. Πραγματικά είναι μια τρέλα αυτό το πράγμα. Η αλήθεια θα λάμψει και δεν έχω κανένα πρόβλημα να λάμψει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός. Στη συνέχεια απάντησε γιατί θεωρεί ότι τον εμπλέκουν στην υπόθεση.

«Δεν το ξέρω αυτό, αλλά θα το βρούμε. Προς το παρών δεν θα βάλω κάποιον δικηγόρο, γιατί δεν με έχει καλέσει κάποιος. Μαθαίνω διάφορα από τους δημοσιογράφους. Περιμένω να δω, αν με καλέσει κάποιος από την δικαιοσύνη. Θα βάλω συνήγορο, μόλις κληθώ από την δικαιοσύνη» είπε.

Τέλος, ο κ. Γκλέτσος είπε, ότι δεν πιστεύει τα ονόματα που ακούγονται στην υπόθεση και ότι περιμένει να δει «κάτι επίσημο».