Μαρτυρίες-σοκ δύο κοριτσιών για το βιασμό τους από τη μητέρα τους και το σύντροφό της

Μαρτυρίες-σοκ δύο κοριτσιών για το βιασμό τους από τη μητέρα τους και το σύντροφό της

Οι περιγραφές του εφιάλτη που έζησαν προκαλούν ανατριχίλα

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες δύο αδελφών, ηλικίας σήμερα 20 και 15 ετών, για τον εφιάλτη που έζησαν της σεξουαλικής κακοποίησης από την ίδια τους τη μητέρα και τον σύντροφό της.

Οι δύο κοπέλες βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν στις αρχές όσα βίωναν και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ η επιμέλεια της ανήλικης έχει ανατεθεί σε μία θεία τους. Τα δύο κορίτσια μίλησαν στο Μega και περιέγραψαν όσα έζησαν, προκαλώντας σοκ.

«Ήταν απαίσιοι. Η μαμά μου με βίαζε. Μας έχουν καταστρέψει τη ζωή» είπε η 20χρονη στην κάμερα, ενώ ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές της 15χρονης. «Υπήρχαν βράδια, που δεν αντιδρούσα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, όσο με κακοποιούσαν. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω άλλο έτσι. Όταν της έλεγα (σ.σ. της μητέρας της) ότι το σώμα μου μού ανήκει και δεν θέλω να μου κάνει αυτά τα πράγματα, εκείνη έλεγε, ότι της ανήκω και ότι θα κάνω αυτό που θέλει. Την κλώτσαγα, την έσπρωχνα, την παρακαλούσα να σταματήσει αλλά εκείνη συνέχιζε».

Τα δυο κορίτσια τονίζουν, ότι «δεν ένοιωσαν ποτέ την αγάπη της μάνας, όσο κι αν την αποζητούσαν. Μιας μάνας, που καταγγέλλουν ότι τις κακοποιούσε σεξουαλικά, από την ηλικία που τα κορμιά τους άρχισαν να μοιάζουν γυναικεία. Η 15χρονη καταγγέλλει, ότι και ο σύντροφός της μητέρας της την κακοποιούσε. Όταν ξαναφέρνει στο μυαλό της τον εφιάλτη, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Η μαμά μου και ο σύντροφός της με έβαλαν στο δωμάτιο και με έβαλαν να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό μου. Κοίταξα τη μητέρα μου, της έδειξα πόσο με ενοχλεί, εκείνη μου είπε να κάτσω. Της φώναζα να με βοηθήσει κι εκείνη απλά έφυγε», είπε η κοπέλα.

Η σοκαριστική εξομολόγηση των κοριτσιών δεν έχει τέλος. Τα όσα περιγράφονται μόνο αποτροπιασμό και απέχθεια μπορούν να προκαλέσουν. Η 20χρονη καταγγέλλει ότι η μητέρα της την εξέδιδε. «Η μαμά μου με προωθούσε σε άντρες και έβγαζε λεφτά από αυτό. Αυτή ήταν η φιλοσοφία της ως μάνα. Μάλιστα, μια μέρα, μπήκα στο δωμάτιο και είδα την μητέρα μου να χαϊδεύει την αδελφή μου. Εκεί τρελάθηκα. Άρχισα να ουρλιάζω» λέει.

Η 15χρονη καταγγέλλει, ότι εκτός από τη μητέρα της και τον σύντροφό της, βιάστηκε και από έναν 17χρονος. Όπως περιέγραψε «πήδηξε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει, μου έβγαλε το παντελόνι, τα εσώρουχα, με χτυπούσε. Προσπαθούσα να βρω την κατάλληλη στιγμή να του ξεφύγω, αλλά εκείνος με άρπαζε, με χτυπούσε και συνέχιζε».

Σύμφωνα με την 20χρονη, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η μικρότερη αδελφή της, μη μπορώντας πλέον να αντιμετωπίσει αυτόν τον εφιάλτη.

Ο δικηγόρος των δύο κοριτσιών, Στυλιανός Θανασάρας, είπε ότι «κάθε μέρα που περνάει, γι’ αυτά τα παιδιά είναι μία ακόμα ημέρα κόλασης. Αυτά που έχουν ζήσει, είναι πρωτοφανή». Σύντομα αναμένεται η δίκη.