Ξαναχτύπησε η οικιακή βοηθός που ναρκώνει και κλέβει ηλικιωμένους

Ξαναχτύπησε η οικιακή βοηθός που ναρκώνει και κλέβει ηλικιωμένους

Τουλάχιστον πέντε οικογένειες έχουν αναγνωρίσει την αλλοδαπή - Τρεις ηλικιωμένοι στο νοσοκομείο

Δεν έχει τέλος η δράση της αλλοδαπής οικιακής βοηθού, που ναρκώνει ηλικιωμένους και τους κλέβει τα χρήματα.

Η γυναίκα που έστειλε στο νοσοκομείο έναν 82χρονο στη Νίκαια, αφού τον νάρκωσε με άγνωστη μέχρι στιγμής ουσία, προκειμένου να του αρπάξει τη σύνταξη, δεν ήταν η πρώτη φορά που δρούσε, αλλά ούτε η τελευταία. Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του Mega, υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες συγγενών ηλικιωμένων, που έπεσαν θύματα της ίδιας γυναίκας.

«Ο πατέρας μου είναι 92 χρόνων. Τι του χορήγησε; Τι του χορήγησε; Μιλούμε για έναν άνθρωπο 92 ετών, ακινητοποιημένο στο κρεβάτι του. Δηλαδή αφού ήθελε να κλέψει, του πατέρα μου γιατί του έδωσε αυτό το χάπι, αφού τα χρήματα που μου πήρε, ήταν στο δικό μου δωμάτιο, αλλού δηλαδή. Η γυναικά αυτή κάνει κακές ενέργειες σε γέροντες, που κάποιον από αυτούς θα τον στείλει. Είναι επικίνδυνη» ανέφερε στο Mega η κόρη ενός εκ των θυμάτων της αλλοδαπής.

Χθες το πρωί χτύπησε ξανά, αυτή τη φορά στα Γλυκά Νερά, αλλάζοντας όνομα από Ελένη σε Μαρίνα, δηλητηριάζοντας 96χρονο, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση με συμπτώματα εγκεφαλικού. Τουλάχιστον πέντε οικογένειες έχουν αναγνώρισει αυτή τη γυναίκα, η οποία καταγράφηκε από εσωτερική κάμερα σπιτιού, όπου είχε ληστέψει ηλικιωμένο.

«Μοιάζει πάρα, πάρα πολύ όμως και η κοψιά της και το πρόσωπο, έτσι όπως το είδα. Τα μαλλιά είναι διαφορετικά, αλλά κατά τα άλλα μοιάζει πάρα πολύ. Είχε ανοιχτό χρώμα, τώρα καστανόξανθα ήταν, αν δεν κάνω λάθος, καστανά προς καστανόξανθα…» πρόσθεσε ο γιος του 82χρονου θύματος από τη Νίκαια.

Η φερόμενη δράστης είναι γύρω στα 45 με 55 ετών, έχει αλλάξει τα μαλλιά από καστανοκόκκινα σε καστανόξανθα, εύσωμη με περιττά κιλά και μεσαίου αναστήματος και συστήνεται ως Ελένη η Μαρίνα από τη Γεωργία. «Αυτή ήτανε σίγουρα πιο κοντή από εμένα. Εγώ είμαι 1,75 αλλά δεν ήταν και πολύ κοντή η γυναίκα, να πω κάτι λιγότερο απ’ το 1.70. Είχε κάποια κιλά, είχε αυτό το χαρακτηριστικό, τις πλάτες που λέγατε κι εσείς, ήτανε πολύ δυνατή γυναίκα με στήθος. Είχε καστανόξανθα μαλλιά. Εμένα μου παρουσιάστηκε ως Μαρίνα» πρόσθεσε μια ακόμα συγγενής θύματος.

Σπείρα Γεωργιανών πίσω από τη γηροκόμο με το δηλητήριο

Ο τρόπος δράσης της σπείρας των γεωργιανών γηροκόμων με το δηλητήριο γίνεται είτε μέσω από αγγελίες που δημοσιεύουν οι οικογένειες, αναζητώντας νοσοκόμο για να φροντίζει τους συγγενείς τους, είτε από στόμα σε στόμα μέσω μιας γεωργιανής με το όνομα «Άννα», που συστήνει την Ελένη και την Μαρίνα ως διπλωματούχες νοσοκόμες και απολύτου εμπιστοσύνης.

«Η ξαδέρφη μου είπε, ότι γνωρίζει την Άννα, η οποία δε μπορούσε να έρθει και η οποία προτείνει την Ελένη και τη Μαρίνα και μου στέλνει σε μηνύματα στο κινητό το τηλέφωνο της Ελένης και της Μαρίνας» τόνισε η κόρη 92χρονου θύματος. «Πήρα και τις δύο τηλέφωνο, την Ελένη και πήρα και τη Μαρίνα, η οποία είχε λέει μια αδερφή, η οποία θα έφευγε στην Ουκρανία, αν θυμάμαι καλά που μου είπε και θα μπορούσε να δουλέψει μόνο για ένα μήνα» πρόσθεσε.

Σε 15 μέρες τουλάχιστον τρεις ηλικιωμένοι έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού από το ναρκωτικό που τους χορηγεί με την λεία της να είναι πάνω από 5.000 ευρώ.