Αντονέλλα: Σοκάρει η καταγγελία για σεξουαλική της κακοποίηση σε ηλικία 6 ετών

Αντονέλλα: Σοκάρει η καταγγελία για σεξουαλική της κακοποίηση σε ηλικία 6 ετών

«Δεν το ξεχνάω, δεν ξεχνάς κάτι τέτοιο ποτέ» είπε η τραγουδίστρια

Για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε όταν ήταν ανήλικη, μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη σήμερα η τραγουδίστρια Αντονέλλα.

Όπως αποκάλυψε, ήταν μόλις 6 ετών, αλλά θυμάται τα πάντα. «Η δική μου περίπτωση ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Ήμουν έξι χρονών. Βέβαια πλέον έχω μάθει να ζω με αυτό, είναι μέρος και κομμάτι της ζωής μου, του εαυτού μου. Το έχω δουλέψει, το έχω αποδεχτεί. Δεν το ξεχνάω, δεν ξεχνάς κάτι τέτοιο ποτέ. Έχω μάθει μέσα από αυτό και έχουν αναγεννηθεί πράγματα και βιώματα. Έχω μάθει στη ζωή μου πια να μην επιτρέπω, να είμαι πολύ δυνατή και όποτε μπορώ να βοηθήσω κάποιον είτε να τον συμβουλεύσω είτε να είμαι δίπλα του, θα είμαι» ανέφερε η Αντονέλλα στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», σημειώνοντας ότι πρώτη φορά μίλησε για την περίπτωση της πέρυσι μετά την καταγγελία που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου.

«Ήταν ένας οικογενειακός φίλος. Εγώ ήμουν 6 ετών, εκείνος ήταν γύρω στα 20. Ήταν φαντάρος. Έγινε μια κατάσταση τύπου πάμε να καθίσουμε στο δωμάτιο. Ο νονός μου ήταν στην άλλη πλευρά του σπιτιού. Δεν άκουγε, είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, ήμασταν σε οικογένεια. Εκεί, ξέφυγε η κατάσταση» είπε. «Εγώ δεν καταλάβαινα και πολλά. Θυμάμαι τα πάντα. Ήρθε, με άγγιξε, με ξάπλωσε, με ξεκούμπωσε, με ξέντυσε, έβαλε τα χέρια του στα ευαίσθητα σημεία μου. Ξεκουμπώθηκε ο ίδιος. Έκανε ό,τι μπορούσε παραπάνω και εγώ κάποια στιγμή το σταμάτησα» αποκάλυψε μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Αισθανόμουν ότι αυτό που συμβαίνει, δεν είναι νορμάλ. Αισθανόμουν άβολα, παρότι ήταν ένας άνθρωπος πολύ οικείος για εμένα και που έπαιζα μαζί του κτλ. Κάποια στιγμή ευτυχώς άκουσα τον νονό μου να έρχεται. Εκείνος αμέσως έκανε έτσι τα σκεπάσματα τύπου "ξεκουραζόμαστε", δεν κάνουμε κάτι εδώ. Ο νονός μου είπε "τι κάνετε μέσα στα σκοτάδια;". Τίποτα λέει ¨"εδώ καθόμαστε, παίζουμε". Δεν θυμάμαι τη φράση ακριβώς. Μέσα μου έλεγα "Θεέ μου ας με φωνάξει να φύγω τώρα και έτσι έγινε» σημείωσε.

«Μέχρι να φύγω, με έσφιξε μέσα από το σεντόνι» δήλωσε η τραγουδίστρια εξηγώντας πως δέχτηκε πίεση για να μην αποκαλύψει τι συνέβη εκείνη τη στιγμή. «Πήγα να σηκωθώ να φύγω και μου λέει "μπράβο το κορίτσι μου"», πρόσθεσε εξηγώντας πως ένιωσε να την επιβραβεύει που κράτησε το στόμα της κλειστό. «Δεν το είπα ποτέ στους δικούς μου ανθρώπους» ανέφερε εξηγώντας πως ακόμη και τώρα σκέφτεται πως δεν το έκανε, γιατί δεν ήθελε να πληγώσει τους δικούς της ανθρώπους, επειδή ήταν άτομο μέσα στην οικογένεια.

Η αντίδραση της μητέρας της όταν το έμαθε

Η Αντονέλλα ανέφερε επίσης πως η μητέρα της το έμαθε μόλις πριν δύο χρόνια, όταν ανέβηκε μία παράσταση, στην οποία έπαιζε και η ίδια αποφάσισε να κάνει την ιστορία της ρόλο. «Ήταν σαν ψυχοθεραπεία» δήλωσε «έκανα ρόλο την πραγματικότητα» συμπλήρωσε.

Η μητέρα μου είχε πάθει σοκ και ρώτησε: «Πώς είπες πως τον λένε αυτόν;». Δεν μπορούσα να την κοιτάξω… και παράλληλα ενώ ήταν στο κοινό, μου είπε «γιατί δεν το είπες στη μάνα σου αυτό;».