Καρέ-καρέ η δράση του «ληστή με το σημείωμα» σε τράπεζα στην Καλαμαριά

Καρέ-καρέ η δράση του «ληστή με το σημείωμα» σε τράπεζα στην Καλαμαριά

Η αστυνομία τον ταυτοποίησε και χθες το πρωί του πέρασε χειροπέδες έξω από το σπίτι του

Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε τράπεζα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Η ΕΡΤ εξασφάλισε οπτικό υλικό από τη δράση του «ληστή με το σημείωμα», ο οποίος έδειξε το όπλο του στην ταμία και κατόπιν αφαίρεσε 7.200 ευρώ.

Στην εν λόγω ληστεία έγινε στις 18 Αυγούστου και ο δράστης, όπως φαίνεται στο βίντεο, μπαίνει σε υποκατάστημα τράπεζας, φορώντας ιατρική μάσκα. Πλησιάζει το ταμείο και αρχικά φαίνεται ότι ζητάει πληροφορίες από την υπάλληλο.

Δευτερόλεπτα αργότερα επιστρέφει, δείχνει στην ταμία το σημείωμα που έγραφε «δώσε τα λεφτά – ληστεία», και για να γίνει πιο πειστικός, της δείχνει και το όπλο που είχε στη ζώνη του. Η υπάλληλος στη θέα του όπλου τρόμαξε και του έδωσε 7.200 ευρώ που είχε στο ταμείο.

Ο ληστής κατόπιν, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους υπόλοιπους υπαλλήλους και τους δύο πελάτες, φεύγει ανέμελος από την τράπεζα. Η ταμίας, αφότου έφυγε ο ληστής φώναξε και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Αξιοποιώντας οπτικό υλικό, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τον ταυτοποίησαν και χθες το πρωί του πέρασαν χειροπέδες έξω από το σπίτι του στη Καλαμαριά.

Στους αστυνομικούς, ο ίδιος είπε πως έκανε την ληστεία γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...