Χαλάει από αύριο ο καιρός – Πέφτει η θερμοκρασία

Χαλάει από αύριο ο καιρός – Πέφτει η θερμοκρασία

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται και την Παρασκευή, καθώς επίσης μια νέα μικρή πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πιο αναλυτικά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται αύριο έως το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, ενώ στη συνέχεια τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα νησιά του Ιονίου και στην Ήπειρο. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει και για τα ορεινά της Κρήτης.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 11 έως 22, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 14 έως 21, στην Ήπειρο από 13 έως 28, στη Δυτική Στερεά από 16 έως 28, στην Πελοπόννησο από 13 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 25, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 16 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 27, στις Κυκλάδες από 16 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 18 έως 26 και στην Κρήτη από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.