Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Οινόφυτα – Σχηματάρι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Οινόφυτα – Σχηματάρι

Δείτε τι θα ισχύει σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου από τις 21:00 έως τις 07:00 της επομένης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Οινοφύτων και του Ημικόμβου Σχηματαρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης μεταλλικής κατασκευής της γέφυρας σήμανσης.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου από τις 21:00 έως τις 07:00 της επομένης θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α) Διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Oινοφύτων έως και τον Ημικόμβο Σχηματαρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία κατά τη διάρκεια της οποίας οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Oινοφύτων και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, να κατευθυνθούν έως τον Ημικόμβο Σχηματαρίου.

Β) Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τω ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον Ημικόμβο Σχηματαρίου από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Γ) Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας (από το 66,5ο έως το 65,4ο χλμ) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται στις εναπομείνασες Μεσαία και Δεξιά λωρίδες.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.